Haine pe umerase

Trucuri simple pentru ca hainele tale să arate perfect cât mai mult timp

Știai că spuma de ras scoate petele de fond de ten de pe haine, iar fixativul de păr le îndepărtează pe cele de ruj?
Află mai multe trucuri utile pentru hainele și încălțămintea ta. Iată ce să încerci, potrivit brightside.me:

Folosește zeamă de lămâie și bicarbonat de sodiu pentru a scoate petele galbene care pot apărea la subraț. Umezește zona cu zeamă de lămâie, apoi presară bicarbonat. Lasă să acționeze timp de câteva minute, apoi clătește.

Pune un pulover într-o pungă de platic și apoi bagă-l în frigider, unde trebuie lăsat 3-4 ore. În acest fel nu se va mai scămoșa la fel de repede și va arăta ca nou mai mult timp.

Hainele care s-au șifonat puțin imediat după ce le-ai îmbrăcat pot fi îndreptate foarte simplu cu o placă de păr.
Vei scăpa de cute fără să fii nevoită să le calci iar.

Scapă de urmele de fond de ten de pe hainele deschise la culoare folosind spuma de ras. Aplică pe pată, lasă să acționeze câteva secunde, apoi șterge.

Lărgește pantofii care te strâng folosind această metodă: toarnă apă în pungi resigilabile pe care să le închizi foarte bine, bagă-le în pantofi, apoi pune pantofii în congelator și lasa-i peste noapte.

Ca să scapi de petele de vin roșu, toarnă peste pată vin alb, apoi presară bicabonat de sodiu.
Lasă să acționeze timp de 2-3 ore, apoi spală haina.

Pentru ca cizmele înalte să-și păstreze forma, pune reviste vechi făcute sul în interiorul lor.

Pentru ca o haină din piele să fie mai moale, plimbă-te îmbrăcată cu ea atunci când plouă. De asemenea, o poți pulveriza cu puțină apă.

Scapă de urmele de ruj de pe haine folosind spray fixativ pentru păr. Pulverizează mult spray pe pată, lasă sa acționeze timp de zece minute și tamponează cu o cârpă uscată sau un burete pentru a îndepărta.
Pune apoi în mașina de spălat și spală ca de obicei.

Folosește un aparat de ras pentru a îndepărta scamele formate pe hainele tricotate. Atinge delicat, având grijă să nu apeși prea tare.

Ceara te poate ajuta să repari fermoarele blocate. Freacă o bucățică de lumânare pe dinții fermoarului și acesta va merge ca nou.

Curăță urmele de murdărie de pe pantofii din piele întoarsă folosind o gumă de șters.

Adaugă în mașina de spălat jumătate de ceașcă cu oțet pentru a preveni decolorarea blugilor de culoare neagră.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod