Plată cu cardul

10 semne că iubitul tău se foloseşte de tine

Atunci când eşti îndrăgostită până peste cap, e posibil să nu îţi dai seama dacă iubitul tău are intenţii bune sau rele în ceea ce priveşte relaţia voastră.
Iată 10 semne care îţi arată că se foloseşte de tine:

Semne că se foloseşte de tine: La început era generos, iar acum plăteşti tu totul

Dacă se întâmplă acest lucru, înseamnă că iubitul tău a fost generos intenţional la început pentru a-ţi câştiga încrederea, iar acum e cel mai zgârcit om pe care îl cunoşti.

Tu mereu îi sari în ajutor, dar el reacţionează nerezonabil chiar şi atunci când îi ceri cel mai mic lucru

Dacă ai ajuns în punctul în care trebuie să îl rogi, ba chiar implori să facă unele lucruri penru tine, atunci trebuie să îl părăseşti!

E atât de fermecător, încât nu îi poţi refuza nimic

Dacă e genul de bărbat care are foarte mare grijă de el, merge la sală şi atrage atenţia asupra fizicului lui, el cu siguranţă ştie că aşa poate obţine mult mai uşor lucruri de la cei din jurul lui.

Îţi tot repetă că trebuie să lupţi pentru a-i menţine atenţia

Bărbaţilor le place ca femeile să roiască în jurul lor, dar dacă deja începe să te preseze să îi faci numai pe plac, atunci e un abuz.

Vrea să îţi schimbi personalitatea pentru el

O relaţie serioasă este una în care fiecare partener îşi respectă unul altuia limitele. Nu e nevoie să te schimbi de dragul nimănui, altfel vei avea o viaţă compromisă.
Un semnal de alarmă este atunci când profită de slăbiciunile tale pentru a obţine ce-şi doreşte.

Semne că se foloseşte de tine: Crede că i se cuvine totul

Dacă iubitul tău crede că oamenii sunt obligaţi să facă lucruri pentru el doar pentru că există, atunci e un semnal de alarmă că e un tip profitor.

Face ce vrea fără să se consulte cu tine

Dacă spune mereu că nu ştia că te superi atunci când acţionează doar de capul lui, înseamnă că se gândeşte doar la el şi ştie clar că e mult mai simplu să îşi ceară iertare decât să ţină cont de tine.

Dacă se supără atunci când îi spui că nu îi dai bani sau orice alt lucru

Dacă îţi cere bani să îşi cumpere ceva şi invocă diverse motive pentru care o face, iar tu îl refuzi, cel mai probabil nu va mai vorbi cu tine, va fi distant sau se va răzbuna pe tine.

Semne că se foloseşte de tine: Cei din jurul tău îţi atrag atenţia cum că el ar profita de tine

Dacă părinţii sau prietenii îţi semnalează acest lucru, e clar că au observat ceva. Ascultă-i înainte de a fi prea târziu.

Dacă îi spui că nu îi poţi cumpăra ceva sau nu poţi face sex cu el, el anulează întâlnirea

Un tip care nu este profitor, va sta alături de tine necondiţionat. Ai încredere doar în acţiunile lui, nu doar în cuvinte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod