Lenjerie intimă lipsită de personalitate? Inlocuiește-o cu piese seducătoare

SevenSins.ro continuă provocarea în care propune tuturor femeilor să se simtă sexy, atrăgătoare și încrezatoare în orice moment al zilei și le invită să înlocuiască lenjeria intimă plictisitoare cu piese de lenjerie intimă provocatoare și pline de rafinament. SevenSins.ro aduce în prim plan primăvara aceasta câteva sute de noi modele de lenjerie intimă clasică, pline de eleganță, disponibile cu mărimi de la foarte mici (70A), la mărimi mari si busturi generoase (100D, 105C).

Indiferent că vorbim despre seturile de lenjerie intimă clasică în nuanțe pastelate de primăvară, sau piese „all black”, SevenSins.ro propune lenjerie intimă plină de personalitate, senzuală și seducătoare.
Aceste piese vor crește încrederea în sine și vor da o stare de bine indiferent de hainele purtate deasupra. Piesele de lenjerie intima, fiind piesele vestimentare cele mai apropiate de piele, au rolul de a ne face sa ne simtim sexy și atrăgătoare.

Deși lenjeria intimă trebuie să fie în primul rând confortabilă, în viziunea SevenSins.ro confortabil nu este sinonim cu plictisitor. De aceea, modelele disponibile pentru lenjeria clasică propun un design rafinat, texturi prețioase și finisaje realizate cu minuțiozitate.
Doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o gamă variată de sutiene premium, care asigură confort și o paletă diversificată de mărimi. Design-ul sutienelor denotă eleganță și rafinament, atenția la detalii fiind caracteristica principală. Sutienele propuse de SevenSins.ro păstrează simplitatea unei piese clasice, unde se adaugă accente delicate și detalii surprinzatoare.

Paleta cromatica a seturilor de lenjerie intimă de pe SevenSins.ro instigă la soare, căldură, primăvara.
Nuanțele sunt inspirate de pastelurile delicate ale primăverii, precum rose pudrat, lila sau rose piersică, dar și culori mai puternice, precum verde marin și burgundy ce descriu vitalitatea și energia specifică zilelor lungi de primăvară. De asemenea, nu lipsesc nuanțele neutre precum negru, crem și alb, care compun piesele de bază în garderoba oricărei femei. Pe lângă modelele de lenjerie intimă uni, pe SevenSins.ro sunt disponibile si modele cu printuri jucăușe, florale, tip pasley sau animal print, păstrând nuanțele pastelate.
 

Piesele SevenSins.ro sunt disponibile online cu livrare în toată țara pe www.SevenSins.ro și la showroom-ul SevenSins din București, str. Orzari, nr. 3.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod