ce observa barbatii la femei

10 lucruri pe care bărbații le observă la o femeie, chiar dacă pare greu de crezut

Da, bărbații pot observa și alte lucruri în afară de aspectul tău fizic!
Majoritatea femeilor au impresia că bărbații remarcă, în general, doar anumite părți ale corpului lor. Indiferent dacă îi crezi sau nu, aceștia observă mult mai mult decât trăsăturile fizice evidente cu care ești înzestrată.

  • Care sunt acestea?


Personalitatea ta


Un trup sexy nu e de ajuns pentru ca un bărbat să se simtă atras de o femeie. Personalitatea ei este, de asemenea, foarte importantă. Deși este posibil să dureze ceva mai mult timp până când își va da seama ce fel de personalitate ai, până la urmă o va observa. Iar dacă personalitatea ta este una urâtă, orice dorință a lui de a se întâlni cu tine pe termen lung se va spulbera.


Unghiile tale


De cele mai multe ori, femeile își fac manichiura pentru ele însele sau pentru a intra în competiție cu alte femei. Dar, și bărbații intră în acest joc și observă aceste mici detalii. Pentru ei, unghiile sunt un bun indicator pentru a vedea dacă unei femei îi pasă sau nu de ea.

Situația ta financiară


Există un motiv bun pentru care bărbații sunt atenți la acest aspect. Deși există bărbați care nu au nicio problemă în a le oferi bani femeilor, cei mai mulți dintre ei vor să se asigure că nu stai cu ei pentru bani.

Cât de fericită ești


Nimănui nu îi place să stea în preajma persoanelor furioase, triste sau ciudate, mai ales unui bărbat care se află în căutarea unei iubite.

Așadar, dacă stările de mai sus te descriu, bărbații nu vor dori să se apropie de tine.

Citește și: 10 lucruri subtile care dovedesc că eşti mai atractivă decât crezi
 

Stilul tău


Oamenii cred, în general, că moda este ceva de care doar femeile sunt atrase sau interesate. În realitate, nu este deloc așa. Pentru unii bărbați, modul în care te îmbraci poate fi un factor major în ceea ce privește decizia lor de a te aborda sau nu. Unii chiar sunt obsedați de anumite piese vestimentare, cum ar fi tocurile înalte sau pantalonii de yoga.


Cât de activă este viața ta socială


La fel cum femeile adoră să se întâlnească cu bărbați care au mulți prieteni și o viață activă, la fel se întâmplă și invers. Asta nu înseamnă că trebuie să fii Miss Popularitate, dar să ai o viață cât de cât interesantă, totuși.

Bunul simț


Dacă un bărbat caută o relație pe termen lung, se va uita după o femeie care are mult bun simț și e capabilă să se ocupe de treburile ei fără să apeleze la ajutorul lui tot timpul. O fată care nu poate gândi sau acționa pentru ea însăși nu e deloc sexy în ochii unui bărbat.


Simțul umorului


Zâmbetul și râsul sunt lucruri pe care un bărbat le observă și le caută la o femeie, iar absența lor este la fel de sesizabilă. Fetele care râd mult au cei mai mulți admiratori!

Mirosul tău


Majoritatea bărbaților sunt înnebuniți după parfumul unei femei. Dacă te dai cu parfum, un bărbat va simți imediat. Dacă ai un miros distinct, va observa și acest lucru.

Cât de deschisă ești să iubești


Bărbații observă imediat ostilitatea unei femei față de ei. Pe de altă parte, dacă ești deschisă cu privire la iubire, bărbații își vor dori imediat să intre în vorbă cu tine.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Radu Andreea Crina pe 17 Feb 2020, 22:34
    Ce observă un bărbat la o femeie

    Ce îi place mai mult iubitului meu la mine și ce trebuie să schimb la mine ca să fie fericit alături de mine

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod