ce uita zodiile cel mai usor

Ce uită zodiile cel mai ușor. Peștii întrec orice limită!

Uităm pentru că suntem distrași, îngrijorați și, în unele cazuri, egoiști. Uităm pentru că evaluăm lucrurile din jurul nostru în funcție de valoarea lor în viața noastră. Dacă nu sunt suficient de importante pentru noi, tindem să uităm că există.
Unii oameni uită mai ușor decât alții, dar toți o facem într-o oarecare măsură. Unii uită planurile, alții uită să apară la întâlniri, în timp ce alții uită să fie drăguți.

Berbec


Berbecul uită lucrurile serioase, dar își amintește întotdeauna lucrurile mărunte, cum ar fi să spună "Te iubesc" sau să fie acolo când ai nevoie de el. E minunat la acest capitol, dar va uita să se prezinte în instanță și să onoreze aproape orice întâlnire oficială, importantă sau gravă.

Taur


Taurul uită regulile. Poare fi considerat un rebel, pentru că el încalcă orice regulă existentă și uneori nici nu știe că face acest lucru.


Gemeni


Gemenii uită de timpul altora. Le lipsește integritatea și își propun să nu aibă planuri, ceea ce îi supără pe toți din viața lor. Sunt obsedați să dețină controlul și ei te controlează uitând că poți avea și tu un cuvânt de spus.

Rac


Racul uită să ierte. Nu există o a doua șansă în cazul lui. Dacă ești prieten cu el și faci o greșeală, acesta pune punct relației cu tine. El uită că ai sentimente.

Leu


Leul uită care îi e locul în viață. De fapt, el nu are nicio limită cu privire la ceea ce poate face. Începe să își amintească că nu este invincibil în timp ce se îndreaptă spre calea greșită.

Citește și: 4 defecte pe care nu credeai că le ai, în funcţie de zodia ta

Fecioară


Fecioara uită să fie discretă. E incapabilă să-și păstreze gândurile doar pentru ea. Pentru că nu e deloc o persoană amabilă, ea aruncă vorbe fără filtru ori de câte ori îi vine.

Balanță


Balanța nu are nici cea mai mică idee despre cum e să fii mințit tot timpul. Uită că nu se pricepe să mintă, așa că atunci când e prinsă, așa cum se întâmplă întotdeauna, uită din nou și spune o minciună nouă pentru a o susține pe cea veche.

Scorpion


Scorpionul uită că nu toată lumea se teme de el.

Scorpionul cel mare și rău nu este băgat în seamă pentru reputația lui așa cum și-ar dori, ci dimpotrivă, chiar confruntat sau ignorat.

Citește și: Horoscop. Ce obiecte să porţi la tine ca să ai noroc, în funcţie de zodia ta
 

Săgetător


Săgetătorul uită să-i pese. După ce a decis că ceva sau cineva nu funcționează pentru el, șterge acel lucru sau persoană din mintea lui fără să îi pese de nimic.

Capricorn


Capricornul uită să trateze oamenii bine, gândindu-se că succesul de care se bucură îi permite să aibă orice comportament își dorește. Confundă succesul cu bunătatea.


Vărsător


Vărsătorul uită că mai există și alții pe lume în afară de el. Rar consideră că sentimentele altora sunt importante și uită că oamenii sunt extrem de valoroși.

Pești


Peștii uită copiii pe bancheta din spate a mașinii. Ei uită câinele legat în fața magazinului și uită că și-au lăsat portofelul pe tejghea într-un loc public. Cam despre asta e vorba!

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod