10 lucruri subtile care dovedesc că eşti mai atractivă decât crezi

Toată lumea ştie că percepţia noastră despre noi înşine este diferită de modul în care ne văd ceilalţi oameni.
Multe femei sunt prea critice cu privire la înfăţişarea lor şi încearcă să schimbe prea multe lucruri la ele. Dar, ochii mari, picioarele lungi şi buzele pline nu sunt neapărat cele mai importante criterii ale frumuseţii.

Iată câteva lucruri fascinante despre atractivitatea femeilor:


Femeile cu părul blond atrag mai multă atenţie

Multe studii arată că femeile blonde sunt invitate la dans sau la discuţii mai des decât alte femei. Femeile cu părul blond ar trebui să ştie că natura le-a oferit deja un bonus, iar schimbarea culorii părului nu le va face mai atractive. Dar, femeile brunete sau roşcate nu ar trebui să se simtă prost în legătură cu acest lucru, secretul atractivităţii nu constă numai în culoarea părului.

Contează forma sânilor, nu mărimea lor

Există un stereotip conform căruia cu cât sânii sunt mai mari, cu atât e mai atractivă femeia respectivă.

Dar, de fapt, nu este adevărat. Studiile arată că sânii de dimensiuni medii sunt consideraţi cei mai atrăgători şi că forma lor contează foarte mult. Sânii perfecţi nu trebuie să fie mari.

Mirosurile plăcute cresc atractivitatea

Parfumul nu este doar o modalitate de a fi diferit, este, de asemenea, un mod de a fi mai atractivă. Într-un studiu, mai mulţi bărbaţi şi femei au fost rugaţi să evalueze fotografiile femeilor. În timpul experimentului, cercetătorii au pulverizat arome de ulei d epeţte şi ulei de trandafir în diferite proporţii. Când mirosul plăcut al uleiului de trandafir era dominant, atunci persoanele respective au fost mai atrase de ceea ce vedeau. Trebuie să ştii că mirosurile prea puternice pot avea efectul opus celui pe care ţi-l doreşti, deci trebuie să nu exagerezi!

Dacă faţa pare tânără, forma corpului contează mai puţin

Mamele ştiu ce fac atunci când îşi învaţă fiicele să aibă grijă de pielea lor atunci când sunt tinere.
Studiile au demonstrat că atractivitatea femeilor se bazează foarte mult pe cât de tânără arată faţa lor. Acest lucru se datorează faptului că un chip tânăr semnalează celorlalţi că femeia este sînătoasă şi are un sistem reproducător bun.

Picioarele frumoase atrag atenţia la fel de mult precum sânii sau fesele

Sânii nu sunt partea cea mai atractivă a corpului unei femei. Multe femei cred că picioarele lor sunt cele mai atrăgătoare şi spun că dacă sânii şi fesele sunt un strigăt puternic, atunci picioarele sunt o şoaptă senzuală.

Vocile feminine înalte sunt mai plăcute de ascultat

Dacă ai o voce puternică, eşti deja mult mai atrăgătoare decât alte femei. Studiile arată că femeile cu voce joasă sunt considerate a fi dominante şi, astfel, mai puţin atractive. În funcţie de persoana cu care vorbeşti şi despre subiectul conversaţiei, poţi să-ţi modifici vocea într-una mai joasă sau mai înaltă pentru a obţine efectul dorit.


Picioarele lungi nu sunt la fel de atarctive precum picioarele de lungime medie

Acest lucru le va face pe femeile care nu au picioarele lungi să fie foarte fericite. S-a dovedit că picioarele de dimensiuni medii sunt considerate a fi cele mai atractive. Ele sunt un semn important al unei sănătăţi fizice bune.

Curba spinală inferioară are un mare efect asupra atractivităţii

Şoldurile şi fesele atractive sunt, bineînţeles, importante. Dar, există şi altceva cu un efect chiar mai mare asupra atractivităţii: curba spatelui inferior. Spre exemplu, atunci când femeile sunt însărcinate, ele dezvoltă o curbă spinală foarte atractivă.

Capacitatea de reacţie creşte în mod semnificativ atractivitatea femeilor

Dacă eşti o persoană mai receptivă, oamenii te vor iubi. O serie de studii ştiinţifice au demonstrat că femeile pun preţ pe ajutor şi sunt foarte grijulii.
Acest lucru înseamnă că sexul opus crede că femeile grijulii sunt extrem de feminine şi atractive.

Feţele înclinate sau cu capul în jos sunt mai atrăgătoare

Atunci când faţa este înclinată, ea pare mai atractivă. De asemenea, fotografiile în care apari cu capul în jos atrag mai mult atenţia. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod