[fix title][fix body]

# # E destul de greu sa supravietuiesti unei despartiri, chiar daca ai stiut ca pasul e inevitabil. Dar daca iubitul tau te paraseste din senin, tocmai cand credeai ca relatia voastra evolueaza in pasi rapizi? Ceri explicatii, iar cand nu le primesti e greu sa scapi de acel sentiment dureros si sa te pregatesti sa iubesti din nou.

Nicole Kidman a trecut prin aceasta experienta. Tocmai cand toata lumea stia ca se impacase cu Tom Cruise, acesta a anuntat divortul. Actrita a marturisit atunci cat de puternic a fost socul despartirii, mai ales ca sotul sau a refuzat sa discute cu ea motivul deciziei lui neasteptate.
Acum, ea este mai frumoasa ca niciodata si a invatat din nou sa zambeasca.

Vedetele noastre sunt mai norocoase decat Nicole. Iulia Fratila spune ca, desi nu a fost parasita de un barbat, a rupt ea o relatie: "A durat doi ani si a fost un esec. Probabil pentru ca nu a fost dragoste adevarata. Nu am simtit tristete, ci furie si aversiune... pentru ca m-a considerat fraiera. Fetelor care sunt parasite de iubitii lor, eu le amintesc zicala <<Cui pe cui se scoate>>. Nu ma refer la aventuri de o noapte.
Dar poate asa veti descoperi chiar langa voi barbatul care va merita dragostea, dar pe care nu l-ati bagat pana acum in seama din cauza mitocanului langa care stateati!"

Nadine spune ca intuieste cand un barbat vrea sa-i faca "un pocinog" si i-o ia inainte - ii da papucii rapid. Parerea ei esta ca, daca o femeie e parasita, atunci "sa planga o zi intreaga si a doua zi sa inceapa sa dea atentie unui barbat dragut, care o curta de multa vreme."

Andreea este programator si are 26 de ani. Ea marturiseste ca "pentru a face fata unei despartiri, ma implic mai mult in celelalte aspecte ale vietii mele, in munca sau gospodarie.
De asemenea, sentimentul de deprimare dispare daca imi indrept atentia asupra ingrijirii fizicului. Imi cumpar haine, vizitez saloanele de cosmetica si pastrez contactul cu rudele, prietenii, amicii si colegii mei."

Despartirea, un pas inainte

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod