Whitney Houston revine pe scena

Dupa sapte ani in care a aparut in presa doar batuta, dependenta de droguri si alcoolica, cantareata lanseaza un nou album
Dupa ani de succes, dupa ce a fost aplaudata de milioane de fani, dupa ce femeile au fost innebunite sa o copieze, Whitney Houston cazuse intr-un con de umbra. Singurele articole care mai apareau despre ea, scoateau la lumina o Whitney Huston batuta, dependenta de droguri si alcoolica. Astazi, dupa mai bine de sapte ani, artista revine in forta. Lasa totul in urma si redevine Whitney Houston.

Zilele trecute, Dailymail a aratat o Whitney in aceeasi forma fizica de zile mari pe care ne-o amintim cu totii. Artista de 45 de ani si-a lansat primul material discografic, dupa sapte ani de absenta, intitulat "I Look To You".
In momentul in care a coborat din masina, era imbracata cu un pardesiu de un negru profund, care ascundea o rochie alb cu negru semnata de Dolce & Gabbana.

Chiar daca cei prezenti, in frunte cu miliardarul Sir Phillip Green, au fost placut impresionati de imaginea vedetei, exista si oameni care considera ca Houston nu mai poate reveni. Ei spun ca au ascultat deja piesele de pe noul album si ca vocea ii este distrusa de consumul de droguri si fumatul excesiv.

Acest lucru este infirmat de Clive Davis, cel care a descoperit-o acum mai bine de 20 de ani.
"Va asigur ca n-o sa uitati acest album, dupa ce o sa-l ascultati", declara el. "Exista o piesa pe album care se intituleaza 'I Didn't Know My Own Strength'. Aceasta chiar vorbeste despre Whitney", continua el.

Cum a fost declinul?


Putem spune, insa, ca drumul catre aceasta seara a fost lung si dureros. Declinul a inceput in anul 1992, atunci cand s-a casatorit cu "baiatul rau", Bobby Brown. Dupa nasterea fiicei ei, Bobbi Kristina, lucrurile s-au agravat. Ajunsese sa cheltuiasca si 650.000 de euro, pe an, pe droguri. Cei care o iubeau o descopereau intr-o stare jalnica, presa abunda de fotografii cu artista drogata, prietenii o ocoleau, ramasese singura, se afunda.



In 2001 si-a socat fanii cand a aparut la concertul lui Michael Jackson, din New York. Era de nerecunoscut: fara dinti, nearanjata, imbatranita. In 2002 a vorbit pentru prima data despre problemele ei, in timpul unui interviu  la postul ABC. "Nu ma gandesc ca sunt dependenta. Am un obicei nesanatos care poate fi combatut. Nu sunt un om pierdut. Nu fac orgii sexuale si nu ma droghez excesiv", declara ea atunci.

In perioada respectiva, cumnata ei, Tina Brown, declara ca Whitney sta inchisa in dormitor, printre gunoaie si resturile ramase de pe urma consumului de droguri.
In plus, aceasta mai povestea ca atunci cand era drogata, artista vedea diavoli si isi facea rau singura, pentru ca mai apoi sa pretinda ca ranile si muscaturile de pe corpul ei sunt mana diavolului. Cea mai speriata era fiica ei, care pe vremea respectiva avea doar 13 ani.
21 Iulie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Clara pe 24 Iul 2009, 10:46
    La Bamboo?

    O ador pe Whitney Houston insa nu imi pot imagina ca ea sa vina sa cante in Bamboo. Am citit pe www.agentiadepresamondena.com si ei deobicei nu se insala. Mi se pare aberant ca o astfel de artista sa cante intr-un club din Romania. Sper sa nu se concretizeze stirea...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod