Whitney Houston revine pe scena

Aceasta a ajuns la tentantive de sinucidere, in urma miilor de discutii pe care le-a avut cu mama ei. Inainte de a-si taia venele, apropiatii spun ca adolescenta a incercat sa-si omoare mama. In urma acestui incident, Bobbi Kristina a fost internata intr-un spital de psihiatrie din Atlanta pentru a fi ajutata de specialisti.

Cel care a fost acuzat mereu de declinul artistei, fostul ei sot - Bobby Brown, a declarat ca de fapt Whitney a fost cea care l-a indemnat sa se drogheze. "Inainte sa o cunosc pe Whitney nu incercasem niciodata vreun drog.
Dupa ce ne-am casatorit insa lucrurile s-au schimbat. Le-am incercat pe toate, dar marijuana era preferata mea"
, a declarat rapperul. "Se droga cu mult timp inainte de a se casatori cu mine. In plus, avea si relatii extraconjugale cu o asistenta din personalul ei, Robin Crawford", a mai adaugat rapperul. Printre drogurile preferate, Bobby Brown a mentionat marijuana, cocaina si heroina.

Cea care i-a fost alaturi neconditionat a fost mama ei, Cissy. Aceasta a convins-o sa se interneze la dezintoxicare, lucru pe care l-a si facut in anul 2002. "Fiica mea vrea sa traiasca si stie ca drogurile sunt drumul catre moarte", declara Cissy in acel moment.
Lucrurile s-au imbunatatit considerabil in momentul in care s-a despartit de sotul sau si a castigat custodia fetei.

Inca de atunci si-a pregatit relansarea, dar efectele vietii pe care a trait-o se vedeau inca.

Relansarea a fost programata pentru anul trecut, dar Whitney a avut nevoie de mai mult timp ca sa-si revina.

Anii de abuzuri i-au afectat atat de mult vocea, incat in momentul in care a incercat sa inregistreze noul album, cea care a fost numita cea mai buna cantareata de R&B din istorie nu a fost in stare sa cante.
Notele inalte ale hit-ului "I Will Always Love You" erau istorie.

Ajutata de producatorul Clive Davis si de orele de canto pe care le-a luat, a inceput lupta. "Fumase foarte mult si a luat multe droguri. Vocea sa era de nerecunoscut. S-a investit foarte mult pentru a readuce vocea ei originala", declara un prieten al artistei.

21 Iulie 2009
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Clara pe 24 Iul 2009, 10:46
    La Bamboo?

    O ador pe Whitney Houston insa nu imi pot imagina ca ea sa vina sa cante in Bamboo. Am citit pe www.agentiadepresamondena.com si ei deobicei nu se insala. Mi se pare aberant ca o astfel de artista sa cante intr-un club din Romania. Sper sa nu se concretizeze stirea...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod