Vocea României: Mama Natură, mai tare decât Iulia Vântur. 5 motive

Roxana Ionescu sau Mama Natură şi Iulia Vântur sunt cele două vedete de la Pro TV responsabile, în această perioadă, cu bunădispoziţia şi sex-appeal-ul de marţi, respectiv vineri seară, din megashow-urile de divertisment.
Roxana Ionescu sau Mama Natură şi Iulia Vântur sunt cele două vedete de la Pro TV responsabile, în această perioadă, cu bunadispoziţia şi sex-appeal-ul de marţi, respectiv vineri seară, din megashow-urile de divertisment. Chiar dacă una dintre ele, Iulia Vântur, poate fi considerată o veterană a acestui segment, având în vedere că este co-prezentatoarea emisiunii de succes "Dansez pentru tine" de mai bine de 6 ani, marţi, Roxana Ionescu a demonstrat că poate fi un adversar redutabil.

Chiar dacă, în cazul ei, aşteptările nu au fost foarte mari, având în vedere că multă vreme a promovat o imagine uşoară la Antena 1, în emisiunea Ciao Darwin, mizând pe formele cu care a înzestrat-o natura, iată că prestaţia din cadrul show-ului live "Vocea României", de la ProTV o aruncă în luptă cu mult mai experimentata sa colegă.

După spectacolul de marţi seara, Roxana Ionescu dă semnale că ar putea-o chiar întrece pe blonda ştirilor de weekend. Iată care sunt primele 5 motive esenţiale care vin să susţină această teorie.

1. Audienţa, primul atuu al Roxanei


În acest duel, Mama Natură este susţinută în primul rând de public. Audienţa de aseară demonstrează că succesul emisiunii reprezintă şi succesul ei. Bunăoară, 7% (816.000 de telespectatori pe minut) a fost ratingul înregistrat de ”Vocea României” de marţi seară, în timp ce "Dansez pentru tine", ediţia difuzată vineri - 18 noiembrie - a înregistrat o audienţă de 6% puncte de rating (782.000 de telespectatori pe minut), conform paginademedia.ro.

2. Divertisment contra ştiri


Chiar dacă pauza Roxanei Ionescu din faţa telespectatorilor a fost una destul de lungă, de câţiva ani buni, vedeta nu a mai prezentat o emisiune TV, faptul că până acum nu a făcut altceva decât divertisment cu siguranţă că o poate ajuta. Modul de exprimare este acelaşi, contextul este cel care diferă. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre Iulia Vântur pentru care trecerea de la ştiri la divertisment şi de la divertisment la ştiri în numai câteva ore poate fi, la un moment, o povară.

3. Sexualitate contra eleganţă


Frumuseţea atrage, iar goliciunea face ravagii, acesta este un fapt demonstrat. Să analizăm ţinutele celor două vedete. Mama Natură a purtat aseară o rochie neagră cu volane, transparentă şi decoltată şi o pereche de pantofi roşii, care accentuau nota de senzualitate agresivă care a caracterizat-o mereu pe Roxana Ionescu. În paralel, Iulia Vântur ne-a obişnuit ca în fiecare ediţie să adopte un stil elegant, de multe ori cam rigid. Rochiile ei sunt extrem de frumoase, extrem de rafinate şi lucrate până în cel mai mic detaliu.



4. Atenţie contra neatenţie


De foarte multe ori, Iulia Vântur a fost acuzată că o imită excesiv pe Andreea Marin. De fiecare dată a negat acest lucru, dar a existat şi o eroare care a confirmat orientarea ei spre modelul ”Andreea Marin”. "Noi aici, la "Surprize, Surprize", am încercat să îndeplinim toate visurile". Spre deosebire de această eroare, Roxana Ionescu este recunoscătoare pentru ocazia care i s-a dat: "Abia aştept să fiu din nou în direct. Mă bucur să fiu în acest show alături de Pavel  Bartoş care, pe lângă faptul că este foarte haios, este un om cu mare experienţă de scenă pe care ştiu că mă pot baza", povestea vedeta înainte de intrarea în emisie.

5. Bună prietenie cu prompterul


Existenţa prompterului (ecranul pe care se derulează textul pe care trebuie să-l rostească prezentatorii) în spatele camerelor de luat vederi nu poate fi neglijat în rolul pe care-l are în succesul unui show TV, însă, nici nu trebuie supraevaluat. Este bine că există şi a fost foarte bine în cazul Roxanei Ionescu că a "respectat" ad litteram tot ce apărea pe prompter. Discursul ei a fost cursiv, nu s-a bâlbâit şi nu s-a fâstâcit. Nu acelaşi lucru putem spune şi despre Iulia Vântur care, în ultima perioadă, a avut foarte multe ratări la emisunile în direct.
24 Noiembrie 2011
 

Comentarii (16)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • emma pe 21 Ian 2012, 06:53
    Iulia nu e mai breaza...

    Iulia e de-o falsitate incredibila. Cu rasul ala de soarece si cu atitudine de centurista. Siliconata si aranjata de o echipa profi - barbie girl...

    1
    0

  • Roxana pe 20 Dec 2011, 15:59
    CLAR IULIA

    Roxana ne-a surprins placut in ultima vreme, dar Iulia este mult mai buna, are experienta, este naturala, si chiar daca se mai balbaie in fata camereri stie sa transmita o caldura imensa care ajunge pana la noi. Eleganta si finetea ei vorbesc de la sine. Ca sa nu mai vorbim despre munca serioasa pe care a depus-o pt a ajuge acolo unde este, spre deosebiere de Roxana care a trebuit doar sa se dezbrace.

    2
    1

  • ady pe 25 Nov 2011, 21:25
    PT ROXANA

    Mult noroc!Chiar esti frumoasa!

    4
    4

  • ali pe 25 Nov 2011, 16:41
    Nu se pot compara

    Nici nu exista aceasta comparatie!!! Cum puteti voi compara finetea si eleganta Iuliei Vantur cu CENTURISTA asta de roxana?!!?! Cum a aparut rapandula asta la tv?? Dezbracandu-se??? LOGIC!! Iulia e cea mai frumoasa!!!

    7
    4

  • vali pe 25 Nov 2011, 14:32
    Roxana

    Este evident ca cineva vrea sa o ridice in slavi pe Roxana. Insasi adusul ei la emisiune demonstraza ca cineva vrea sa o promoveze cu tot din-adinsul. Degeaba, nu are talent. Tremura ca varga cand trebuie sa spuna ceva. Si, apoi, ceea ce a facut ea la emisune se cheama "rol"?

    11
    6

  • adrian pe 25 Nov 2011, 12:46
    SUPER FETE

    Sunt f bune amandoua!Mie imi place putin mai mult Roxana.Promter au amandoua.

    10
    6

  • ana pe 25 Nov 2011, 07:32
    emisiuni

    amandoua sunt co-prezentatoare ale unor emisiuni care merg si singure!!! amandoua au fost alese dupa "dotarea" siliconata sau naturala; Roxana e mai buna dansatoare ca Iulia si ATAT.

    10
    2

  • Yo pe 25 Nov 2011, 02:30
    Roxana, dezastru total!

    Roxana a fost un dezastru, nu-i sta nici la degetul mic lui Vantur! In plus si stilistii care s-au ocupat de ea au fost de nota 3: coafura oribila a pus si mai mult in evidenta sprancenele absolut dezavantajoase, iar rochia o mare, mare varza!!!! In schimb showul a fost SENZATIONAL, BRAAAAVO!

    16
    10

  • . pe 25 Nov 2011, 00:59
    .

    nu este un "adversar redutabil" pentru Iulia Vantur deoarece Roxana a avut cateva interventii foarte scurte si alea citite de pe prompter...dar multi nu-si dau seama!

    12
    12

  • Irina pe 24 Nov 2011, 22:29
    Fals!

    Daca ati fi vazut-o live, v-ati fi dat seama ca nu e decat o femeie de plastic, impanata si impaiata, tremura de parca era in transa dupa fiecare propozitie pe care o citea nu stiu cate minute inainte de pe o foaie, plus ca mai avrea si prompterul in fata. Nu se compara nici cu Vantur, nici cu Bartos care de departe sunt cu muuuult inaintea ei in primul rand ca si capacitate intelectuala, se vede de departe. Ea atragea doar prin faptul ca lumea o privea , mai degraba a dispret, avand fundul ca si gol, si cateva propozitii de rostit pt care repeta de pe acea foaie de nici nu auzea sau vedea ce se intampla in jurul ei, asta e de fapt cum s-a prezentat marti seara. Poate a dat bine la tv., dar in realitate e mult sub un om de televiziune, nu i se potriveste deloc, e ca un elev care se straduie dar nu il ajuta si mama natura.De fapt, chiar parea ca pana si cei din anturajul ei doar o ignorau sau luau ca atare participarea ei, fara vreo admiratie sau a-i acorda prea multa atentie. De Vantur nu stiu ce sa spun, pe Ionescu am vazut-o clar cum s-a prezentat in realitate si chiar m-a surprins neplacut, aveam initial o parere ceva mai buna, dar in realitate a dovedit doar contrariul.

    12
    12

  • Adelin_a pe 24 Nov 2011, 20:24
    Roxana si Iulia

    Roxana ... as asemana-o cu o laptareasa. Iulia arata ok, dar se pierde cu firea, e cam slaba de inger.

    7
    15

  • alexandra pe 24 Nov 2011, 14:12
    nu se pot compara

    nu prea se pot compara, dar daca ar fi sa incercam, as putea spune ca roxana e o pustoaica, iar iulia o femeie. eleganta iuliei este mult mai impunatoare decat cea a roxanei. in plus, rochia pe care i-au ales-o roxanei pentru marti mi s-a parut o porcarie. mare, umflata, cu volane, cu volum peste tot, mai ales pe piept unde deja are, nu i se citea talia, nu avea nicio forma decat picioarele goale. nu pot sa spun ca nu mi-a placut ca prezentatoare, e ok, dar foarte mecanica (deh, prompterul).

    17
    12

  • Deea pe 24 Nov 2011, 10:28
    Iulia vs. Roxana

    Mie nu mi se pare ca Roxana a fost mai buna decat Iulia. Tocmai din cauza faptului ca a citit de pe prompter a fost foarte mecanica, parca era un robotel. Iulia e mai naturala, chiar daca face cam multe gafe si balbaieli, se vede ca textele vin de la ea. Despre tinuta nici nu mai vorbesc.

    24
    14

  • delia pe 24 Nov 2011, 09:49
    hmmmmmm....

    Sunt de acord ca Roxana este o prezenta placuta ,de cand a aparut la PRO drumul ei s-a schimbat ff tare in bine ,a fost fff ok la emisiunea de marti seara si cu tinuta si cu speach-ul ei insa nu trebe sa judecam emisiunea dupa prezentatoare ci esenta ei .Dansez ptr tine deja a inceput sa nu mai placa la multa lume (inclusiv mie ) a devenit mult prea plictisitoare aceasta emisiune

    11
    10

  • Denisa pe 24 Nov 2011, 08:33
    Bravo Roxana!

    Fie ca esti Mama Natura, fie ca esti Roxana Ionescu, tot ce fcai iti iese. Vecinii rudelor de la Buzau te urmaresc cu sfintenie oriunde apari:*

    14
    10

  • Alexandra pe 24 Nov 2011, 02:58
    BRAVO ROXANA...

    Roxana Ionescu m-a surprins in mod placut. A fost prima ei aparitie in postura de co-prezentatoare, insa chiar si asa a intrecut-o pe Vantur. Roxana are charisma si dictie; rosteste cuvintele clar. Iulia este un esec la acest capitol: nu pronunta cuvintele clar, se balbaie, se pierde. Dupa parerea mea, e cea mai slaba din tot PROTV-ul.

    20
    21

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod