Viața unui artist imens: 8 lucruri fascinante pe care nu le știai despre Robin Williams

Moartea neașteptată a actorului american aduce în atenția milioanelor de oameni pe care el i-a făcut să râdă sau să lăcrimeze detalii inedite din existența sa.

Luni seară, la ora locală 23.54, Robin Williams s-a despărțit brusc de lumea pe care a cucerit-o și căreia mai avea multe să-i ofere. Avea doar 63 de ani și părea hărăzit să ne încânte mult timp înainte cu talentul său extraordinar.

Te iubesc. Îmi lipseşti. Voi încerca să privesc în susZelda Rae, fiica lui Robin Williams
Astăzi, nu doar Hollywood-ul e în doliu: actor imens, cu un suflet sensibil și pur ca de copil, Williams făcea parte din patrimoniul universal. Deși a luptat permanent cu demonii care l-au împins spre patima alcoolului și a drogurilor, el nu și-a trădat niciodată publicul, dedicându-se intens fiecărui rol interpretat.

În ciuda despărțirii bruște de această lume, drumul său artistic nu se oprește aici.
Forța lui de a ne trece prin hohote de râs și prin lacrimi va continua, neîndoielnic, să cucerească și generațiile următoare.

Acum, la rămas bun, se cuvine să descoperim câteva amănunte inedite, nu neapărat reprezentative, din viața inegalabilului Robin Williams, prezentate de site-ul elitedaily.com.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod