Viața tumultuoasă a Mădălinei Ghenea: Românca pune lucrurile la punct!

După ce în presă s-a scris că ar avea o relație cu producătorul de film Paul Haggis, cu 34 de ani mai în vârstă decât ea, vedeta a dezmințit vehement aceste informații.

Tabloidele din România au scris că Mădălina Ghenea (27 de ani) ar avea o relație cu producătorul canadian Paul Haggis (61 de ani). Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar bruneta mărturisea că Haggis a încurajat-o să urmeze o carieră în actorie, impresionat de talentul ei.

NU am născut, NU am un copil, NU am avut o relație cu Pietro Tavallini, este un bun prieten și vă asigur că NU este traficant de droguriMădălina Ghenea
Haggis este unul dintre cei mai cunoscuți producători de la Hollywood.
A a câștigat două premii Oscar, pentru filmele "Million Dollar Baby" (2004) și "Crash" (2005).

Sătulă de zvonurile despre viața ei amoroasă, Mădălina Ghenea a lăsat pe pagina ei de Facebook un mesaj în care pune lucrurile la punct.

"Dragii mei, mă simt obligată, din respect faţă de Paul Haggis, să vă transmit acest mesaj: NU am o relație cu Paul Haggis, NU am avut niciodată o relație cu Paul Haggis și NU am o relație în acest moment. În ultimul an l-am văzut doar pentru câteva minute în cadrul unui festival de film, unde împreună am înmânat un premiu", a scris ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mada pe 26 Aug 2014, 18:39
    Urata fata

    Ce ati vazut voi la uratenia asta de tiganca? Sant fete MULT cu FOARTE mult mai inteligente si mai frumoase decat aratarea asta.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod