Viața tumultuoasă a Mădălinei Ghenea: Românca pune lucrurile la punct!

Mădălina Ghenea a reacționat după ce presa a scris că are o relație cu Paul Haggis, cel care a ajutat-o foarte mult în cariera ei actoricească


"Și încă ceva, aș mai vrea să clarific câteva lucruri vizavi de articolele apărute in acest an. NU am născut, NU am un copil, NU am avut o relație cu Pietro Tavallini, este un bun prieten și vă asigur că NU este traficant de droguri, NU am dat în judecată grupul Medusa, contractul pentru filmul I Soliti Idioti este semnat cu Tao 2, NU cu Medusa, și nu în ultimul rând scenariul filmului Dom Hemingway este scris de Richard Shepard, NU de către Paul Haggis (informație confirmată de site-ul IMDB)", a precizat ea.

NU am o relație cu Paul Haggis, NU am avut niciodată o relație cu Paul Haggis și NU am o relație în acest momentMădălina Ghenea
Cunoscută pentru relațiile sale cu actori celebri, precum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler și Michael Fassbender, Mădălina Ghenea a fost desemnată una dintre cele mai dorite femei ale anului 2012 într-un top alcătuit de site-ul AskMen.com şi, pe lângă cariera din modă, a devenit interesată şi de actorie.

Ea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei de anul trecut a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Mădălina Ghenea s-a născut în 1987, la Slatina.
Cariera sa în domeniul modei a început pe când avea 15 ani. În 2010, ea a participat la concursul "Ballando con le stele", difuzat de televiziunea italiană Rai Uno.

Românca a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. În 2012, românca a filmat pentru lungmetrajul "Dom Hemingway", în care apare alături de Jude Law.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mada pe 26 Aug 2014, 18:39
    Urata fata

    Ce ati vazut voi la uratenia asta de tiganca? Sant fete MULT cu FOARTE mult mai inteligente si mai frumoase decat aratarea asta.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod