Viața fascinant de dureroasă a lui Freddie Mercury, omul pe care-l adoră și cei care nu i-au fost contemporani

Chiar dacă nu mai este printre noi, vocea inconfundabilă a lui Freddie Mercury continuă și astăzi să trezească emoții și sentimente în noi de fiecare dată când ascultăm hituri precum "We Are the Champions", "Don’t Stop Me Now" sau "I Want To Break Free".
Este considerat unul dintre cei mai buni cântăreți din toate timpurile, dar și un entertainer înnăscut. Viața sa se îmbină cu destinul trupei sale de suflet, Queen, alături de care a petrecut cele mai frumoase momente. Însă viața nu a fost mereu ușoară pentru acest geniu al rock-ului. Dimpotrivă.

Descoperă în galeria foto cele mai fascinante lucruri legate de viața lui Freddie Mercury, pe care cel mai probabil nu le știai!

De la un copil rușinos la un zeu al rock-ului


Freddie Mercury, pe numele său adevărat Farrokh Bulsara, s-a născut pe data de 5 septembrie 1946 în Zanzibar, Tanzania.
Ulterior, părinții săi au luat decizia de a se muta în Bombay, India, pe vremea când Freddie avea numai 5 ani.

Acesta a fost trimis la o școală cu internat, unde Freddie s-a aflat că este un copil extrem de talentat, cu înclinații către sport și, mai ales, artă. Chiar dacă părinții săi își doreau ca Freddie să le calce pe urme, artistul a realizat că muzica este adevărata sa vocație.

"Cei din familia noastră sunt, majoritatea, avocați sau contabili, însă Freddie insista că nu e suficient de deștept și că vrea să facă muzică, în schimb.
Eu și soțul meu credeam că este doar o fază prin care trece și că îi va veni mintea la cap și se va reapuca de studii. Nu s-a întâmplat", a povestit mama sa într-un interviu. Citește continuarea pe Divahair.ro
2 Martie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod