Vestea care l-ar fi făcut fericit pe Steve Irwin, „vânătorul de crocodili“: Fiica lui, Bindi Irwin, e însărcinată

Bindi Irwin și soțul ei, Chandler Powell, au anunțat că așteaptă primul lor copil.

Fiica celebrului Steve Irwin, supranumit "vânătorul de crocodili", a confirmat că este însărcinată. "Un pui de luptător pentru animalele sălbatice este așteptat în 2021. Chandler și eu suntem mândri să vă anunțăm că vom fi părinți!", a scris Bindi Irwin, marți, pe contul ei de Instagram.

Spre deosebire de multe celebrități care păstrează secrete asemenea evenimente personale, tânăra a transmis că își dorește ca toată lumea să se bucure de această veste: "Este o onoare să împărtășim cu voi acest moment special din viața noastră.

Deși sunt în primul trimestru de sarcină, dorim să luați parte la călătoria noastră de la începutul acestui noi capitol."

"Abia așteptam să dăm vestea, iar acest micuț a devenit cea mai importantă parte a vieții noastre. Sprijinul vostru înseamnă totul pentru noi. Vă rog să îmi transmiteți cele mai bune sfaturi, gânduri bune și rugăciunile boastre pentru scumpul nostru mic. Dragoste și lumină"
, a mai scris ea.

În fotografia postată pe Instagram, Bindi și soțul ei, Chandler, în vârstă de 23 de ani, apar unul lângă celălalt, îmbrăcați în uniformele Australia Zoo, ținând în mâini o versiune pentru copii a uniformei.



Vestea survine la o săptămână după ce cuplul a aniversat un an de la logodnă.

Chandler a cerut-o de soție în ziua în care ea a împlinit 21 de ani, scrie Daily Mail. Cuplul s-a căsătorit în luna martie, anul acesta, la ZOO Australia din Queensland.

"Cu doar un an în urmă, @chandlerpowell m-a cerut de soție. Acum trebuie să-i spun soț acestui bărbat incredibil. Ne așteaptă o viață de aventuri împreună. Soarele meu, te iubesc din toată inima", a scris ea într-un mesaj publicat pe Instagram.

Citește și: Din dragoste pentru animale. 24 de imagini în care fiica lui Steve Irwin arată că îşi merită numele


Bindi l-a cunoscut pe Chandler în 2013.

El lucrează alături de Bindi, mama sa Terri şi fratele ei, Robert, la Australia Zoo.

După moartea surprinzătoare a tatălui ei, în 2006, Bindi Irwin a a jucat în alte câteva filme, precum "Eliberaţi-l pe Willy 4 - Evadarea din Golful Piraţilor/ Free Willy: Escape from Pirate's Cove" (2010) şi "My Babysitter's a Vampire" (2010).

Steve Irwin a apărut pentru prima dată în faţa telespectatorilor din întreaga lume în octombrie 1996 şi a devenit una dintre cele mai îndrăgite şi mai recunoscute personalităţi de televiziune.
Pe 4 septembrie 2006, Steve a murit după ce a fost înţepat în piept de acul unei pisici de mare.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod