Vedetele mamici. Primul Craciun alaturi de copiii lor

Acelasi nume l-au ales si Andreea Banica si sotul ei, Lucian Mitrea, pentru primul nascut in familia lor - Maria Sofia. Fetita a venit pe lume pe 7 mai, la spitalul Euroclinic din Bucuresti. Chiar daca dupa prima sarcina artista a ramas cu ceva kilograme in plus, acest lucru nu o sperie si spera ca in curand sa-i faca Mariei un fratior sau o surioara.

Madalina Manole sau "Fata cu parul de foc", asa cum este alintata artista, a devenit mamica anul acesta, la 42 de ani. Din relatia pe care o are cu Mircea Petru, s-a nascut Petru Jr., o frumusete de baiat, care a vazut lumina zilei pe 8 iunie, la Maternitatea Giulesti.

Familia Tiriac s-a marit considerabil in ultima perioada pentru ca Ileana Lazariuc a nascut doi baieti. Primul, Ion Alexandru, are aproape 2 ani, iar cel de-al doilea, Nicolas, a venit pe lume anul acesta, pe 19 iunie, la Spitalul Saint-Antoine din Paris. O relatie tumultuoasa, cu suisuri si coborasuri, a reusit sa invinga toate barierele si i-a adus pe Ileana Lazariuc si pe Ion Alexandru Tiriac in fata altarului in aceeasi zi in care si-au crestinat cel de-al doilea baiat.

O stii de la Antena 2, prezinta emisiunea Conferinta de presa. Ai ghicit, este vorba despre Diana Munteanu Niculescu si este inca o vedeta din Romania care a devenit mamica anul acesta. Pe 24 iunie, sotia fotbalistului Claudiu Niculescu, l-a adus pe lume pe David Cristian, primul copil al cuplului. Dinamovistul mai are doi copii dintr-o relatie anterioara.

19 august 2009 a devenit o zi foarte importanta pentru prezentatoare principalului buletin de stiri de la Kanal D, Dana Razboiu. In aceasta zi, la o clinica particulara din Viena, stirista l-a adus pe lume pe cel de-al doilea baiat al ei, rezultatul mariajului pe care il are cu Bogdan Enoiu. Razboiu mai are un copil din prima casatorie, cu fostul ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan.

Dupa o relatie foarte lunga cu Lucian Viziru, Catrinel Sandu si-a gasit fericirea alaturi de tenismenul, Gabriel Trifu. Tabloul perfect a fost completat anul aceasta, in august, cand cei doi au devenit parintii micutei Sara Maria. Nasterea a avut loc la o maternitate din Florida, acolo unde s-a stabilit familia Trifu.

Mihai si Iulia Albu sunt impliniti din toate punctele de vedere. Au o casnicie reusita, succes in afaceri si anul acesta, pe 1 octombrie, au devenit fericitii parinti ai micutei Mikaela. Tanara mamica a ales sa nasca pe cale naturala la Spitalul Universitar din Bucuresti.

Ultima inscrisa pe lista mamicilor din 2009 este Raluca Zenga, sotia antrenorului italian Walter Zenga. Samira Valentina a venit pe lume pe 19 noiembrie, la o maternitate din Palermo, dupa un travaliu de 8 ore. Atunci cand a ales numele, tanara mamica s-a inspirat din cultura orientala, in limba araba Samira semnificand "companie placuta".
17 Decembrie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adinutza210988 pe 18 Dec 2009, 16:44
    felicitari

    Cred ca orice femeie isi doreste sa devina mama. Si mai ales daca ai alaturi de tine persoana iubita si o situatie financiara nu ai de ce sa nu-ti doresti un copil. Le felicit pentru copii lor si sper sa creasca sanatosi si frumosi intr-o familie fericita.

    0
    0

  • alexandra pe 18 Dec 2009, 14:58
    nume stupide

    intelege cineva numele romanesti absolut cretine gen Mikaela? ce sa ne mai rupem in...!! Ce oameni penibili!

    0
    0

  • viorica pe 18 Dec 2009, 11:34
    divele s-au apucat sa faca copii

    ERA SI NORMAL CA MULTE DINTRE DIVELE NOASTRE SA FACA SI ELE ACUM LA TINERETE UN COPIL,AU POSIBILITATI MATERIALE ENORME SI AU TRECUT LA FAPTE,MAI RAU PT OAMENII DE RAND CU POSIBILITATI CAM REDUSE SI O EXISTENTA CAM INCERTA DE LA O ZI LA ALTA SA MAI FACA UN COPIL,(SAU POATE DINTR_O MARE GRESEALA SA SE NASCA VREUN COPIL)E CRIZA FINANCIARA SI OAMENII GANDESC DE DOUA ORI CAND FAC CEVA,

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod