Vedete si diferenta de varsta in cuplu

El mai in varsta decat ea. Ea trecuta de prima tinerete, el holtei. Acestea sunt doua dintre posibilele situatii in care am putea sa spunem ca diferenta de varsta este un impediment in calea iubirii unor oameni.
El mai in varsta decat ea. Ea trecuta de prima tinerete, el holtei. Acestea sunt doua dintre posibilele situatii in care am putea sa spunem ca diferenta de varsta este un impediment in calea iubirii unor oameni. Din fericire insa mentalitatea s-a schimbat si in zilele noastre chiar nu mai este o problema daca el este mai in varsta decat ea sau invers.

Povestile unor oameni celebri, iubirea lor, au demonstrat acest lucru. Se intampla si la noi, dar mai ales printre vedetele din strainatate ca diferenta de varsta dintre sot si sotie sa fie mare. Putem da aici exemplul lui Dan Teorodrescu (Taxi) - 44 de ani si al sotiei lui Irina Chiosa - 28 de ani sau Oana si Viorel Lis diferenta de 35 de ani intre ei. Daca este sa privim mai departe putem sa-i "aratam cu degetul" pe Woody Allen si Soon-Yi Previn - 35 ani diferenta, Mick Jagger si L'Wren Scott - 34 de ani diferenta sau Rod Stewart si Penny Lancaster - 31 ani diferenta.

Dar haide sa vedem care sunt povestile lor...


Una dintre povestile de dragoste care a tinut prima pagina a tabloidelor, in vara anului 2006, a fost cea dintre Irinel Columbeanu si Monica Gabor. Ea era in focul bacalaureatului, el era trecut de 50 de ani.
O relatie hulita de toti, o diferenta de varsta care i-a facut pe multi sa ridice din spranceana dezaprobator, dar totusi o relatie care rezista si astazi si din care s-a nascut si un copil, micuta Irina.

Oana si Viorel Lis, el primar al Capitalei, ea o tanara de 18 ani... virgina. Dupa 12 ani de relatie, cei doi porumbei s-au casatorit si le merge foarte bine, dupa cum singuri declara. Singurul norisor aparut in familie, de curand, este dorinta Oanei de a avea un copil, dorinta neimpartasita de sotul ei. Insa, daca doamna vrea, o sa se intample!

Mihaela Radulescu, diva, cu o pozitie sociala importanta, imagine pentru Romania, Dani Otil, un tanar din Resita care a reusit sa faca o cariera de invidiat in televiziune. Diferenta de 11 ani dintre ei, ea 39 de ani, el 28 de ani si problemele pe care le-au intampinat de-a lungul relatiei, nu le-a distrus dragostea.
Nici distanta nu le-a stat in cale, iar cei doi isi traiesc povestea de dragoste in liniste, departe de ochii curiosilor care au fost multi.

"Cand ne intalnim, nu ne punem buletinele pe noptiera. Deci, este o relatie intre un barbat si o femeie si atat", declara Mihaela Radulescu atunci cand a recunoscut relatia pe care o are cu Dani Otil.

Bogdan Marin, alias Bodo de la Proconsul s-a casatorit anul trecut. El 40 de ani, ea 29 de ani, el fost ginere de presedinte, ea, Loredana, o tanara anonima. S-au cunoscut la Paris, s-au casatorit in Bucuresti si si-au petrecut luna de miere tot la Paris. Petrecerea de nunta a avut loc in Bamboo Grand Ballroom, unde mirii au chefuit cu cei peste 300 de invitati care le-au fost alaturi in aceasta zi speciala.

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, are 44 de ani, iar sotia lui, Irina Chiosa, actrita, are 28 de ani.
Fost fin de presedinte - Traian Basescu le-a fost nas lui si Melaniei Medeleanu (prima sotie) - Dan Teodorescu a cunoscut-o pe Irina la un concert si de atunci amandoi au stiut ca sunt suflete pereche. "Eram la un concert, canta Vama Veche sau Vita de Vie, nu mai tin minte. Atunci ni s-au intersectat privirile, ni s-au intalnit destinele, declara, la un moment dat, solistul.

Un alt cuplu... special din punctul multora de vedere este cel format de Israela Vodovoz, cea supranumita "Regina salsei" si Liviu Arteni. Ea avea 59 de ani si el 37 in momentul in care s-au cunoscut, ea este iudaica, el ortodox. In ciuda tuturor diferentelor care pareau ca-i despart, ei s-au casatorit si declara ca sunt cei mai fericiti oameni de pe pamant. S-au cunoscut in Rodos, pe 2 aprilie 2007, la hotelul pe care Liviu il detine acolo.
"Mi-a dedicat o melodie a lui Richard Clayderman si m-a invitat la dans. Mi-a sarutat mana si m-a intrebat in engleza: "May I present myself?" (n.r. pot sa ma prezint?"). Cand mi-a raspuns Liviu, mi-am dat seama ca e roman", isi aminteste Israela. De atunci, nu s-au mai despartit nici macar o zi.

11 Martie 2010
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maxOutlet pe 26 Apr 2010, 00:53
    calvin klein , diesel, guess, miss sixty, lacoste

    w w w. m a x O u t l e t . r o - Haine, Incaltaminte si Accesorii Αutentiсe din ultimele colectii la pret de Οutlet in ambalaj original cu insemnele brandului respectiv , etiсhete, holograma sau certificat de autenticitate, si acte de provenienta! LAСOSTE , СALVΙN ΚLEΙN , GUESS, ENERGIE , DІESEL , DSQUARED2 , MISS SIXTY -> CONVINGE-TE SI TU !

    0
    0

  • g.nicoleta33 pe 29 Mar 2010, 11:13
    gabriela

    iubirea conteaza nu virsta datimi un votisor

    8
    1

  • iulia_amd pe 27 Mar 2010, 12:00
    dragostea anvinge antodeauna

    si sotul meu este mai tanar ca mine,dar nu conteaza cati ani ai,poti sa fii deaceiasi varsta si sa nu mearga ceva. pentru mine conteaza dragostea adevarata,comunicarea,sinceritatea,

    3
    1

  • 2ypg7j pe 15 Mar 2010, 08:39
    DRAGOSTE ADEVARATA

    Cand doi oameni se atrag si se iubesc nu stiu cat de mult conteaza diferenta de varsta. Dupa o casnicie de 20 ani, un divort, iata ca si eu mi am gasoit perechea. De fapt este omul care-l cautam. Mai tanar cu 3 ani dar iubitor, cu zambetul pe buze, mereu atent si tandru. Si pt ca e mai mic cu " ani nu ma deranjeaza. Dimpotriva ma simt mai tanara alaturi de el. Sanatate si dragoste la toti!

    3
    0

  • silvia pe 12 Mar 2010, 20:56
    Imi place cand aud de iubire sincera

    As vrea sa gasesc si eu un om cu caracterul lui liviu ......toata admiratia pentru el daca stie sa o respecte si sa o iubeasca pe israela .Ce conteaza varsta.Eu vreau un om de varsta mea dar un caracter afectiv si iubitor si sincer ca liviu.Poate cine stie Dumnezeu imi va scoate si mie in cale un asemenea om care stie sa iubeasca .A mai fost si Salvador Dali.Frumoasa poveste de dragoste cum numai in povesti intalnesti.visez si eu cu ochii deschisi si astept ca speranta moare ultima si daca nu va veni spun ca asa a vrut dumnezeu ,bine ca ne bucuram de viata si trebuie sa o pretuim indiferent de situatie ca lucrul cel mai frumos este ca ne-am nascut si am vazut lumina zilei .

    2
    0

  • AndrEA pe 12 Mar 2010, 12:37
    absurd...

    Buna. Dragostea nu are varsta, nu asa se zice? Dar totusi cand un barbat este mai mare, parca nu e chiar asa ciudat, dar cand femeia este cu 10 15 20 de ani mai mare, ex.Madona, nu ca e mai ciudat,decat oricare cuplu la care e inversa diferenta de varsta..Si asa studiile arata ca barbatii se maturizeaza mai tarziu decat femeile,ce e asa fascinant sa fii cu un copil? Nu toate ne dorim un barbat adevarat alaturi de noi? In fond nu ma deranjeaza cu absolut nimic, nici una din combinatii, ei sa fie fericiti... Fiecare face cu viata lui ce i se pare mai bine... O zi buna tuturor... si NOI sa fim FERICITI!!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod