Vedete România: Top 9 plângăcioşi la TV

21 Noiembrie 2011
Emotivitatea nu este o ruşine. Să plângi este omenesc. Unii dintre noi suntem fresh după o repriză zdravănă de plâns. Probabil că acelaşi lucru îl simt şi vedetele care, nu de puţine ori, au fost surprinse plângând în hohote sau cu ochii în lacrimi, în direct, la TV. Fie că au fost emoţionaţi de o situaţie de viaţă, fie că au ascultat o piesă care le-a adus aminte de cine ştie ce întâmplate, cert este că oricât de tare ai fi este imposibil să nu izbucneşti în lacrimi la un moment dat.
1 din 11

1. Paula Seling, în hohote la X Factor

Pusă în situaţia de a alege care este trupa ce va merge mai departe şi care este cea care părăseşte competiţia X Factor, Paula Seling a izbucnit în lacrimi. "Refuz să aleg! Voi intra în grevă!", a spus Paula Seling, vizibil afectată. "Nici măcar nu am auzit cum aţi cântat, la starea în care sunt acum", a continuat emoţionată jurata, înainte să dea verdictul dureros.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Alissu pe 4 Dec 2011, 11:39
  ce prostie.

  Plangaciosi? Daca plang ce?Au suflet... Nu cred ca era cazu sa scri un post cu chestia asta,altceva cu adevarat interesant n`ai gasit?Sau da,pentru tine e interesant sa judeci.:)

  0
  0

 • adri pe 25 Nov 2011, 21:56
  Nu aveti suflet...

  Probabil ca unii dintre ei chiar au avut motiv sa planga...probabil ca sunt sensibili...asta nu da dreptul nimanui sa ii judece...sau sa ii faca plangaciosi...sunt valori ale tarii(unii/unele) care au ridicat Romania in picioare...iar acum ne batem joc...asta e...chiar ca Romania e tara tuturor posibilitatilor...zici Romania si tragi apa...scuze...singura expresie care mi'a venit in minte acum...:-j ...seara faina!

  0
  0

 • bulba pe 24 Nov 2011, 11:24
  rescapada

  cum sa zici rescapada ????

  0
  0

 • ella pe 21 Nov 2011, 13:10
  Valori?

  Ce miscata sunt de acest articol. Iarasi aceleasi vedete... Cred ca aveti un fix cu aceste mari "valori", sau duceti lipsa de inspiratie sau suferim cu totii de aceleasi lipsuri in ale culturii sau articolul se adreseaza strict aceluiasi segment de cititori sau eu am nimerit unde nu trebuie. Succes...

  3
  2

 • lucki pe 21 Nov 2011, 10:18
  ai grija!

  draga cristi brancu, eu inteleg ca esti indragostit de sotia ta, dar asculta si glasul ratiunii, Daca nu vrei sa-ti scada audienta, las-o mai moale cu reclamele la produsele nevesti-ti, ca le pronunti de 30 de mii de ori / emisiune. Ni s-a acrit, suntem tentati sa schimbam canalul, pacat de emisiunile bune pe care le faci! Si nu uita cu cat se face mai multa reclama la un produs, cu atat esti tentat sa te indoiesti de eficacitatea lui (ex. asupra d-nei Gica nu pare sa aiba vreun efect). E sfatul unei fane!

  5
  1

 • nadya_dark pe 21 Nov 2011, 07:49
  Daca sunt platiti pentru asta de ce nu?

  Oricine in locul lor ,ar ,,plange,, fie in hohote ,fie teatral sau ascuns ,totul e sa dea bine la public ,nu ne era de ajuns emisiuni gen ,,dansez pentru tine,, sau telenovele,o sa ajungem un popor de plangaciosi foarte sensibili

  4
  3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod