Vedete România: Ieri săraci, azi bogaţi

Există câteva persoane publice din România care au avut copilării marcate de sărăcii lucii, dar care au ajuns să se scalde în bogăţie. Unele au cunoscut şi fericirea, altele au ajuns să fie bogate, dar nefericite. Este şi cazul Monicăi Columbeanu şi al lui Bănel Nicoliţă. Află poveştile lor. 
1 din 6

Connect-R

Este unul dintre cei mai talentaţi artişti din România, dar până să ajungă aici a muncit enorm. Stefan Mihalache, care mai târziu va deveni Connect-R, a început să joace fotbal 6-7 ani, reuşind să ajungă  chiar pe locul doi la juniori pe ţară. A avut mereu o situaţie financiară foarte dificilă în familie, parinţii lui având momente în care trăiau din alocaţia lui. Deşi era îndrăgostit de muzică şi îşi dorea să devină cântăreţ, artistul a fost sfătuit de tatăl lui să facă o şcoală profesională, specializarea tinichigiu auto, pentru a avea o meserie reală. Prima lui slujbă a fost vânzător de ziare în intersecţie, iar mai apoi s-a angajat ca inginer de sunet la un studio de înregistrări. Nu are studii de specialitare, dar a reuşit prin perseverenţă şi talent să îşi facă propriul studio, fiind în prezent unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi din România. "Cred că ceea ce fac acum este rezultatul unei fuziuni între talentul nativ al rasei mele şi educaţia muzicală pe care mi-a oferit-o tatăl meu", spune Connect-R.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • nadya_dark pe 4 Apr 2011, 14:54
  Vai ce mi-a ,,placut de comentariul Alinei Puscas !

  Nici eu ,dragutza ,nu aveam cele descrise de tine ,tot pachetelul de acasa il primeam,dar asta nu insemna ca sunt o ,,saracie,, ,crezi ca daca imi cumparam snacksuri si alte prostioare care imi afectau sanatatea, ar fi fost mai bine? Le multumesc parintilor pt cum m-au crescut cu dragoste si demnitate

  2
  1

 • ella pe 4 Apr 2011, 13:25
  pt. Aida

  Nu au avut parte de iubire familiala nu din vina lor. Iar ceilalti care au avut, nici ei nu au avut un merit in chestia asta. Asa, si? Unde vrei sa ajungi? Apropos, poti citi in timp ce scrii, fara un preview.

  0
  0

 • aida pe 4 Apr 2011, 10:38
  SCUZATI

  SCUZATI REPETAREA CUVINTULUI CEILANTI(SCRIS INCORECT)NU POT SA RECITESC CE SCRIU DECIT DUPA AFISARE......

  0
  0

 • aida pe 4 Apr 2011, 10:36
  DAAAA

  AZI CHIAR AM CHEF SA TOT FAC COMENTARII,MA MINUNEZ DE UNA SINGURA....DA TOTI AU FOST SARACI CU DIFERENTA CA NICOLITA SI MONICA NU AU AVUT PARTE DE DRAGOSTE FAMILIARA SI VEDEM REZULTATUL........CEILANTI TOTI EXPLICA LIPSURILE DAR ISI AMINTESC CU PLACERE DE ANUMITE MOMENTE PLINE DE DRAGOSTE SI SE VEDE DE LA DISTANTA REZULTATUL .CEI DOI AU AJUNS NISTE EXCROCI EMOTIONALI SI SOCIALI PE LINGA CEILANTI CARE SINT ATASATI IN MOD FRUMOS DE FAMILILE LOR.

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod