Vedete România: Frumoşi, bogaţi şi înşelaţi

Sunt frumoşi, tineri, cu mare succes la femei şi public şi totuşi doamnele din viaţa lor au considerat, la un moment dat, că ar fi bine să-i cam schimbe cu altcineva. Schimbatul ca schimbatul, dar ce te faci când cele două relaţii merg în paralel? În fiecare dintre cazurile despre care vom discuta mai jos s-a întâmplat acelaşi lucru. Persoana de sex feminin s-a decis să treacă într-o altă relaţie, fără a renunţa, însă, la cea pe care o avea deja.
1 din 6

Augustin Viziru şi-a scos soţia din apartamentul celuilalt bărbat

Chiar dacă părea că nimeni nu o să-i despartă pe Augustin Viziru şi pe Oana Mareş, mai ales că aveau o relaţie de peste zece ani de zile, iată că lucrurile nu au stat chiar aşa. Cu puţin timp înainte să anunţe oficial că divorţează, Oana Mareş a fost scoasă, la propriu, de soţul ei din apartamentul lui Cosmin Natanticu, coleg de trust cu Viziru. Atunci toată povestea a trecut ca un scurt foc de artificii, cele trei personaje implicate susţinând că sunt foarte buni prieteni şi că nu se pune problema de o relaţie. Iată că la puţin timp după, familia Viziru se destramă.
20 Iulie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALEXANDRA pe 20 Iul 2011, 15:56
    lipsea ceva

    Nu le condamn.O femeie care este iubita si stimata de sotul ei nu se avinta pur si simplu intr-o alta relatie.

    9
    1

  • doinaradu pe 20 Iul 2011, 07:30
    Repulsie

    Ce sa mai zicem?Acelasi nume,acelasi narav de femei usoare,aceleasi guri mari si largi,atat la propriu cat si la figurat!!!.Ma refer la cele 2 OANE.

    6
    0

  • doinaradu pe 20 Iul 2011, 07:25
    Nerusinare

    Pai cum mai are tupeul sa vina la Antena 2 (Oana Mares) si sa faca misto,sa barfeasca de toti si de toate,impreuna cu alti imorali ca si ea ,pe care-i invita?De ea nu are nimic de comentat,de lamurit opinia publica?Sa ne spuna si despre aventurile ei,ca se incadreaza perfect cu formatul emisiuni.Suntem curiosi!!!.

    9
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod