Vedete România: Cuplaţi de dragul audienţei?

Dragoste, mare dragoste printre vedetele din România. Dacă sunt în prim-plan, dacă filmează pentru o telenovelă de top sau dacă trebuie musai să se scrie despre ele, pun repede bazele unei poveşti de dragoste, ca să fie succesul garantat. Chiar dacă pare un subiect uşor, ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am luat, lucrurile nu sunt chiar aşa. Nu este ca şi cum noi ne-am fi îndrăgostit de vecinul de palier. Atunci când vedetele sunt personaje principale în poveştile de dragoste, trebuie să fie şi mediatizare. Şi cum se face asta? Pentru că nu este elegant să iasă din prima la TV să-şi anunţe marea dragoste şi pentru că opinia publică trebuie să fiarbă în aşteptarea celei mai tari bârfe amoroase, vedetele inventează tot felul de tertipuri. Se lasă pozaţi... accidental la ieşirea din aeroport, sunt "surprinşi" de paparazzi la masă în restaurant sau participă la o emisiune de mare audienţă, unde desfăşurătorul spune că trebuie să se şi sărute.

După ce au aruncat aceste săgeţi, "acceptă" invitaţia la una dintre emisiunile difuzate de postul la care au carte de muncă şi prezintă totul în exclusivitate. Apoi urmează replicile de genul: "În fiecare zi întârziem la filmări pentru că ne place sexul de dimineaţă" sau "Nu pot să trăiesc fără el, nu ştiu unde a fost până acum" sau "Vrem să fim lăsaţi în pace. Vrem să ne trăim dragostea în intimitate".

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, Adela Popescu şi Dan Bordeianu, Cabral şi Andreea Pătraşcu, Diana Dumitrescu şi Ducu Ion sau Alexandru Papadopol şi Ioana Ginghină sunt cuplurile care s-au format pe platourile de filmare. Întrebarea pe care ţi-o adresez acum este: "Crezi că este vorba de dragoste sau crezi că poveştile sunt croşetate de dragul audienţei?".
1 din 6

Adela Popescu şi Radu Vâlcan

Începutul de an ne-a adus în prim-plan şi începutul unei poveşti de dragoste, născută pe platourile de la Buftea, unde se filmează telenovela "Iubire şi onoare". Protagoniştii sunt Adela Popescu şi Radu Vâlcan care, pe lângă dragostea cu năbădăi din serial, au decis să trăiască o poveste de dragoste şi în viaţa reală. "Suntem împreună dar nu de mult timp, important este că suntem amândoi şi ne simţim bine. Este un început frumos", a declarat tânăra la "PoveŞtiri adevărate". Presa a scris, notorietatea a crescut, audienţa la fel şi lor le merge foarte bine
9 Februarie 2011
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dana pe 11 Feb 2011, 15:09
    prietenie

    ce tampenie ,aceste persoane pur si simplu s-au indragostit ca oricare alcineva,cati dintre noi nu si-au cunoscut prieteni sau viitorii soti la servici?doar ca pe noi nu ne-a chemat nimeni la televizor fiindca nu facem audienta.

    1
    1

  • Elena pe 11 Feb 2011, 09:47
    pt Silvestru...

    Da sunt genul de femeie care are demnitate si e pe PRIMUL LOC ,stie sa se respecte ca FEMEIE si stie ce vrea de la viata...nu trebuie sa ai cunostrinte sau facultatea de teatru ca sa vezi cu ochiul liber cine are calitati si cine nu...micii actori din ziua de azi nu au toti studii in actorie sau facultatea de teatru...teatru putem juca toti daca ne straduim putin...in ceea ce priveste gelozia te inseli amarnic nu am cum sa fiu geloasa pe un om pe care nu l-am vazut decat la TV, am un sot si il iubesc enorm, am tot ce imi trebuie...dar daca esti putin istet iti dai seama ce calitati are o persoana dupa felul cum se prezinta in societate...din pacate pt noi am ramas cu cativa din actorii adevarati cum sunt : Maia,Carmen Tanase, Florin Piersic,Stela Popescu etc...si putini din cei care lucreaza alaturi de ei in diversele telenovele si piese de teatru merita sa se numeasca ACTORI...asa ca dragul meu aici nu este vorba de gelozie ci cum vezi realitatea nu cum am putea sau ce am putea fi...cine merita este apreciat cine nu trebuie sa munceasca si sa dea dovada ca este un actor in devenire...iar demnitatea este un rol principal care ar trebui sa joace in viata fiecarei persoane...dar putini au acest rol...

    2
    2

  • Ana pe 10 Feb 2011, 15:26
    Love isn't for free!!

    Nu stiu sigur daca putem discuta despre un cuplu format doar de dragul audientei! Insa sunt destul de sigura ca este de fapt o chestiune de imagine la mijloc, atat pentru ei cat si pentru brand-ul acasa! Ea este de ani buni de zile una din "preferatele" postului si sincer nu inteleg de ce?... Adica talent nu are, frumoasa nu este...si ca sa fie si mai cu mot s-a apucat si de cantat. Iar el a ajuns de la prezentator de stiri la actor. Toata povestea asta e cam dubasa! Cat despre celelalte cupluri nu cred ca este vorba despre acelasi lucru!! Atat Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol cat si Cabral si Andreea Patrascu s-au format doar dupa terminarea proiectelor la care au lucrat impreuna! Cat despre Adela Popescu nu mai sunt cuvinte! Cata putina demnitate poate oare sa aiba? Mai intai Dan Bordeianu, iar acum Radu Valcan! Toata chestia asta devine cam cliseeica!!

    1
    1

  • Luminita pe 9 Feb 2011, 23:08
    pffff

    si eu sunt geloasaaa....numai de dragul lui ma uit la film :X

    3
    3

  • dexter pe 9 Feb 2011, 22:12
    pfffffffff

    Eu una sunt geloasa ca Adela Popescu e cuplata cu superbul ala ,recunosc.Dar macar putea sa aleaga alta sa imi fie mai putin ciuda,nu nesuferita asta.Si stati sa vedeti ca il prosteste si sa se casatoreasca cu ea...e genul de femeie care se da cuminte si inteligenta dar nici pe departe... reuseste sa il fraiereasca cu o falsa infatisare. Deie Domnu` sa deschida ochii si sa o lase ca nu e de el .

    6
    1

  • mariucaaa pe 9 Feb 2011, 20:15
    wow

    de unde stiti ca fac asta pt audienta?...poate chiar e dragoste...se potrivesc....si mai lasati barfele astea de 2 bani ...totusi...ma refer la toate lumea

    4
    3

  • Look_at_ME_Now pe 9 Feb 2011, 18:31
    Nu e acum acel moment ca sa se mai gindesca si la audienta

    Sunt intr-devar niste actori talentati si RENUMITI,acum...credeti voi ca mai au ei nevoie de a mai forta cumva lucrurile(si mai ales cu o relatie) ca sa cistige "audienta?Ei nu trebuie sa faca prea mult ca s-o primesca,fiindca munca de calitate a fiecaruia face asta in locul lor.Acesti actori deja au trecut de statutul de incepator in cariera lor si presupun eu ca acum sunt mai linistiti decit cum erau la inceput de drum si chiar le e intr-un loc ce zicem ,ce comentam noi aici ...se bucura fiecare de relatia lor si ca bine fac.Le doresc succes!

    4
    3

  • Vera pe 9 Feb 2011, 17:14
    Audienta

    Oameni buni ,dar ce sunteti asa rautaciosi? Citi dintre noi nu si-au cunoscut iubitii sau sotii la locul de munca sau ceva legat de locul de munca? Numai ca al lor e cumva mai diferit decit un office normal. Cine e nebun sa piarda 2 ani din viata intr-o relatie doar de dragul audientei sau sa se si casatoreasca?

    5
    2

  • ionela pe 9 Feb 2011, 16:56
    adela

    Chiar le sta bine impreuna.Pentru cine urmareste PRO TV s-a vazut clar in emisiunea "Dansez pentru tine" ca sunt profesionisti,devotati,ambitiosi.Sa nu-i mai judecam dupa aparente.Eu una nu-i cunosc personal dar consider ca au ajuns acolo unde sunt doar pentru ca cineva acolo sus ii iubeste.

    3
    3

  • ariadna pe 9 Feb 2011, 14:09
    pt Silvestru

    In primul rand, nu trebuie sa ai studii teatrale ca sa-ti dai seama daca un actor e bun sau nu, asta decide publicul, nu ceilalti actori..in al doilea rand, se zvoneste ca scumpa Adelutza e o studenta de nota 5..si ciudat, cu majoritatea partenerilor care i-a avut in filme s-a cuplat..e corpulei, viata ei, treaba ei, dar e pesoana publica si afla toata tara...si in felul acesta si-a construit o reputatie proasta..iar despre frumusetea ei, nu cred ca e cazul sa fie invidiata, ca nu e chiar asa de stralucita..;)

    5
    4

  • lucia pe 9 Feb 2011, 13:43
    tendentios

    ...ba chiar ireverentios articolul. Dintre toate mondenitatile nu credeam sa existe cineva sa promoveze una conform careia actorii se cupleaza pentru audienta!

    3
    2

  • Silvestru pe 9 Feb 2011, 13:33
    pentru Elena

    se pare ca esti geloasa deoarece vorbesti in necunostiinta de cauza in ceea ce priveste un om. Ai cumva facultatea de teatru si esti specilista in a afirma ca nu este buna Adela Popescu ? Esti cumva fata care a avut numai un barbat pana acum si critici ceea ce este in viata altora ? Fiecare face ce vrea cu corpul si viata lui. Iti propun sa te uiti in curtea ta inainte sa comentezi din invidie.

    4
    5

  • Elena pe 9 Feb 2011, 12:58
    pffff

    sincer acum tipa asta se cam da la toti actorii si nu e de mirare ca la agatat si pe Radu, acum nu vreau sa jignesc pe nimeni dar n-are fata de baiatul asta care se vede dupa el ca merita mult mai mult decat ADELA POPESCU...chiar nu stiu ce mai cauta pe micile ecrane...n-are nici fata nici har pt a ajunge o actrita renumita...e doar o pripasita a postului ACASA...e prafffffffffff cat despre cei care sunt deja casatoriti no comment deja aici nu mai este audienta ci o adevarata viata de familie pe care nu ar trebui sa o amestecati in aceasta cocina...lumeee reveniti cu picioarele pe pamant ca se duce naibi tara asta ...

    7
    5

  • Elena pe 9 Feb 2011, 12:54
    pfffff....

    sincer acum tipa asta se cam da la toti actorii si nu e de mirare ca la agatat si pe Radu, acum nu vreau sa jignesc pe nimeni dar n-are fata de batul asta care se vede dupa el ca merita mult mai mult decat ADELA POPESCU...chiar nu stiu ce mai cauta pe micile ecrane...n-are nici fata nici har pt a ajunge o actrita renumita...e doar o pripasita a postului ACASA...e prafffffffffff

    7
    6

  • Berseis pe 9 Feb 2011, 09:48
    si ce....?

    sunt oameni casatoriti de ceva ani pe care i-ati mentionat in articol ..........dc intra la categoria cuplati..........de dragul audientei?!?!?! unii au chiar si copii....chiar credeti ca audientele ii tin impreuna..? sau casatoria rezista datorita audientei....cred ca lipsa de subiecte va fac sa scrieti asemena ineptii....

    12
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod