Vedete România: 8 topmodele cu pile

Elena Băguci şi Catrinel Menghia au devenit topmodele de podium internaţional pe considerente învechite şi demodate, spun gurile rele din România. Astăzi poate fi oricine fotomodel dacă ştie la ce uşă să bată. Standardele 90/60/90 aproape că nu mai au nicio importanţă, acum în prim plan fiind abilităţile de comunicare pe care le ai cu bărbaţii bogaţi sau gradele de rudenie pe care le ai cu persoanele influente din show-bizul autohton.
1 din 9

Julie, mânată de la spate de mama, Dana Săvuică

Are 17 ani şi o mamă celebră. De fapt, cel de-al doilea element a ajutat-o pe Julie să devină model. Debutul ei a avut loc în 2010, la Festivalul de Modă de la Iaşi, unde adolescenta a prezentat pentru designerul Stephan Pelger. "Stephan e unul dintre designerii cei mai creativi din noua generaţie, iar hainele lui o definesc foarte bine pe Julie. Le-am făcut cunoştinţă, s-au înţeles de minune, iar Stephan i-a propus fiicei mele să defileze în cadrul show-ului său de la Iaşi", povesteşte Dana Săvuică.
23 Noiembrie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bela pe 23 Nov 2011, 13:21
    inteligenta

    Poate in curand ne veti incanta intelectul si cu vedete inteligente, desi nu prea veti avea ce scrie pentru ca presupune multa munca din partea unui jurnalist ca sa se documenteze. De...

    6
    0

  • ella pe 23 Nov 2011, 10:37
    iarasi vedete "nule"

    Aveti un fix cu aceasta tema: vedete. Sau lipsa de inspiratie, sau percepem diferit valorile. Vai de noi...si de valorile noastre si de cei care scriu in disperare despre ele. Ca de...De unde mai mult daca nu suntem in stare.

    4
    1

  • viata in GErmania- cand veniti pe 23 Nov 2011, 03:39
    viata in GErmania pentru cei care vin la studii ori cu contract, psiholog, RETETE

    Fiti pe picioarele voastre! valabil si aici si oriunde.

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod