Vedete România: 7 relaţii inventate

Despre unii dintre ei, ani de-a rândul, s-a scris că ar avea o relaţie, în timp ce despre alţii s-a spus chiar că ar avea şi copii. Sunt vedetele de la noi care trec periodic prin cuplări "aranjate" de presă sau de oamenii din jurul lor. Succesul acestor poveşti este de proporţii, publicul reacţionând foarte bine atunci când vine vorba de poveşti de dragoste. Această strategie este adoptată şi de televiziuni care obişnuiesc să-şi cupleze vedetele sau să arunce nişte subtilităţi vizavi de posibilele relaţii de amor care s-ar putea infiripa între personalităţile din ograda lor.
1 din 8

Stela Popescu şi Alexandru Arşinel

De peste 30 de ani formează cel mai iubit şi apreciat cuplu de actori de comedie. Împreună au intrat în istoria teatrului românesc şi nu de puţine ori s-a spus despre ei că ar fi iubiţi în viaţa particulară. Pe seama acestui fapt, Stela Popescu şi Alexandru Arşinel s-au distrat întotdeauna şi de fiecare când au avut ocazia au negat. Fiecare dintre ei are propria familie. Alexandru Arşinel este căsătorit şi are doi băieţi, iar Stela Popescu a fost căsătoriă cu Puiu Maximilian, bărbatul care i-a făcut cel mai mare rău atunci când a murit: "Decât să moară, mai bine se încurca cu una de 20 de ani şi pleca în lume. Aş fi acceptat. Pentru el aş fi acceptat acest lucru".
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristian pe 24 Oct 2011, 15:11
    bluff

    Din pacate stirea nu este de actualitate, in spectacolul Straini in noapte, partenera lui Florin Piersic este Medeea Marinescu. Rusine pt dezinformare.

    0
    0

  • Stefan pe 7 Oct 2011, 15:17
    " pt Cristina "...

    Draga mea, nu-mi sta in fire sa fiu rautacios, dar cand vad cata ura ai pe vocabularul limbii romane si in ce fel barbar maltratezi unele cuvinte...hmm, iti plang de mila ....Si ca sa ramai si mai uimita, locuiesc in Ferentari...lol.....cat despre aricol, mi se pare foarte pertinent

    1
    0

  • Valy pe 7 Oct 2011, 02:15
    Radu Valcan...

    Radu Valcan e frumusel tare, posibil ca Madalina sa se fi indragostit, de ce nu ?!?

    0
    0

  • Cristina pe 6 Oct 2011, 13:20
    OANA ROMAN ?????!!!!

    Oana Roman este vedeta??????? in afara de a fi fica lui Petre Roman si de a avea niste aventuri cu tinerei as zice copii , ce alceva mai face Oana Roman? ma scuzati ce fel de vedeta e?daca e vedeta inseamna ca toate fetele de pe centura sunt vedete, eu nu vad in ea decat o femeie unflata cu pompa , nesimtita si cu un vocabular de ferentari

    6
    4

  • dora pe 6 Oct 2011, 12:29
    idem

    acelasi lucru cautam si eu: cine-i autorul? oricum, imi place ca nu mai e cu rautate si pus pe scandal, ci efectiv lamureste niste treburi.

    4
    0

  • Gabriela pe 6 Oct 2011, 10:57
    Autorul?

    Si cine semneaza articolul?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod