Vedete România: 7 bărbaţi cu iubite trase la indigo

Atunci când auzim un bărbat spunând: "Femeia asta este stilul meu!", de multe ori nu realizăm ce înseamnă acest lucru. Dacă ne gândim puţin, acest stil este foarte important, pentru că, privind în urmă, vom observa că avem tendinţa de a ne cupla cu oameni care seamăna între ei. Fie că sunt blonzi, bruneţi, graşi sau slabi, tinde să ne atragă acelaşi gen de om.

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul vedetelor. Titlurile de genul: "Iubita lui Pepe seamănă cu Oana Zăvoranu" nu transmite nimic surprinzător. Pur şi simplu, lui îi plac femeile slabe, brunete şi cu silicoane. Dar să vedem şi alte 6 exemple.
1 din 8

Pepe: Bianca este copia Oanei

Bianca Tican, femeia despre care s-a spus la un moment dat că a alinat suferinţa din inima lui Pepe, după divorţul de Oana Zăvoranu, seamănă incredibil cu aceasta din urmă. Amândouă sunt brunete, au silicoane, tatuaje şi sunt extrem de slabe. Să nu mai vorbim că au şi contul din bancă la fel de gras.
8 Octombrie 2011
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nicoleta pe 9 Oct 2011, 05:56
    andreiavd sau cristi cum ai vrut sa te numesti u ....

    andreiavd .... Nu vreau sa intru in polemici nici cu tine nici cu nimeni altcineva ..... insa nu mi se pare normal sa faci o greseala atat de banala ..... Si iti multumesc frumos insa jurnalismul nu m-a interesat niciodata ... Daca ma interesa faceam tot posibilul sa ajung unul ... Dar m-am gandit in felul urmator : Decat sa ajung un jurnalist prost mai bine un muncitor necalificat dar inteligent ;) O zi buna iti doresc !

    1
    0

  • andreea82 pe 8 Oct 2011, 21:31
    ptr biencuta

    '' Mancati si voi o paine,ca de,asa-i romanu!''... asa o fi viata ziaristului dar daca nu ar trebui sa intereseze pe nimeni viatza vedetelor....totusi...tu ce cauti pe acest site lasind comentarii??????????????

    6
    1

  • biencuta pe 8 Oct 2011, 13:04
    Ce Conteaza?

    Dar oare de ce conteaza asa mult cine cu cine seamana,ce iubite trase la indigo au altii,ce mananca,cu ce se oimbraca si cu cine umbla??? E viata lor personala,nu e treaba nimanui! Faceti tot felul de articole care nu-si au rostu si starniti tot felul de controverse! Mancati si voi o paine,ca de,asa-i romanu!

    0
    5

  • liana pe 8 Oct 2011, 12:25
    copii...

    trase la indigo...

    0
    1

  • Ancutzza pe 8 Oct 2011, 10:55
    Liviu Varciu

    am o stima si un respect ptr liviu,e un barbat super.Nu ai cunosc personal,desi mi-as dori.Mie personal imi place de el.Tine-o tot asa Liviu.Te pup

    2
    4

  • Elena pe 8 Oct 2011, 10:32
    Iarasi ati uitat, ce era 90% la indigo !

    Andreea Marin seamana cu ultima cucerire a lui Stefan jr., cea prinsa - zilele trecute - , de paparazzi, la interfonul 072!!! Nici nu stiu cum o cheama ! Dupa opinia mea, ele seamana cel mai mult!

    3
    0

  • caroline pe 8 Oct 2011, 10:09
    cam fortat articolul....

    sincer o oarecare asemanare ar fi la doamnele din viata lui bodo.in rest...nimik. Asemanari:amindoua brunete,amindoua bpgate,amindoua cu tatuaje,amindua blonde,amindoua inalte,etc........... pai stiti cite fete in lumea asta sunt brunete,cu tatuaje,cu un cont gras si extrem de slabe?multe.doar nu or fi toate copiile indigo ale oanei zavoranu...indigo inseamna cu totul altceva,nu 2-3 asemanari intre 2 persoane....care la unele nici nu-s asemanari fizice....

    4
    3

  • andreiavd pe 8 Oct 2011, 09:35
    cristi

    nicoleta dc nu te ocupi tu de jurnalism , daca esti asa atotstiutoare

    3
    2

  • aniela39 pe 8 Oct 2011, 05:01
    ohhhh

    Ohhh D-ne! cred ca ma dezabonez deja...astea-s articole?

    3
    0

  • nicoleta pe 8 Oct 2011, 03:55
    bianca ??

    Ileana Voicu si nu mai stiu cum .... O cheama Beatrice Tican nu Bianca ..... Lasa jurnalismul pt alta/altu mai capabil/a , din pacate tu esti praf ....

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod