Vedete România: 6 cupluri celebre din "epoca de piatră"

Showbizz-ul din România a fost marcat la sfârşitul anilor '90, începutul anilor 2000 de o serie de poveşti de dragoste care, la vremea respectivă, au stârnit valuri de emoţie în rândul spectatorilor şi telespectatorilor. Era o perioadă când încă sentimentul exista cu adevărat în acest monden care, de-a lungul timpului, s-a schimbat extrem de mult. Acum altele unt premisele chiar şi într-o relaţie care, teoretic, ar trebui să fie de dragoste.

Să rememorăm, aşadar, care sunt iubirile ce au rămas încă în amintirea publicului, chiar dacă partenerii au luat-o fiecare pe drumul lui.
1 din 7

Lucian Viziru şi Catrinel Sandu

S-au îndrăgostit în 1999, au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizz-ul românesc, părea povestea de dragoste perfectă, indestructibilă. Iată, însă, că în 2004 cei doi şi-au spus Adio. "Deşi amândurora ne pare rău şi deşi am sperat că lucrurile se vor redresa şi vor fi ca înainte, din punctul meu de vedere povestea noastră a luat sfârşit şi nu se mai poate repara nimic. Catrinel este o fată cum rar întâlneşti în ziua de azi, dar fără să ne dam seama s-a creat o distanţă între noi care ne impiedică să mai fim împreună şi să fie ca la început.", declara Lucian Viziru la momentul acela. După despărţire, cei doi nu au reuşit să păstreze o relaţie de prietenie, drumurile lor despărţindu-se definitiv. Catrinel Sandu s-a căsătorit cu tenismenul Gabriel Trifu şi împreună au o fetiţă de 2 ani, Sara Maria, iar Lucian Viziru s-a căsătorit, anul trecut, cu fosta lui colegă de bancă din liceu, Ema, iar anul aceasta a devenit tăticul unui băieţel superb, Mihai Adrian.
6 August 2011
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ioana pe 8 Aug 2011, 16:28
  ...

  nimeni nu e de neinlocuit. Nici macar fosta nevasta a lui Mutu. eu sunt de parere ca actuala lui Mutu e cu mult peste Alexandra. Are stil, frumusete din belusg dar din ce am citit si inteligenta. Eu cred ca Alexandra nu este decat "fosta nevasta a lui Mutu"...altceva nu a mai realizat.

  5
  1

 • Ada pe 7 Aug 2011, 10:11
  Consuelo

  Ce sa zic...Anna cred ca est o frustrata care nu are nimic alceva mai bun de facut decat sa isi dea cu parerea de alte femei cu adevarat frumoase si inteligente. Consuelo e una dintre cele mai frumoase femei pe care eu le-am vazut si cu un bun-simt iesit din comun. Normal ca daca ea nu e mereu prezenta in ziare (gen Dragusanu, Tonciu etc ) nu trezeste admiratia pesroanelor de genul tau, cu un vocabular de mahala. Eu zic doar atat: Mai rar o femeie de talia Consuelei- si extraordinar de frumoasa, dar si inteligenta!

  9
  1

 • anna.anna pe 6 Aug 2011, 22:48
  Alexandra Dinu

  Alexandra Dinu era si este foarte frumoasa Mutu nu va mai gasi femeie ca ea , nu se compara Consuelo cu ea nici la degetul mic a draq chioamba ;)

  3
  9

 • lucia pe 6 Aug 2011, 17:37
  varciu

  Varciule, sub masca baiatului sarmant ascunzi un caracter infect. Se spune ca poti citi caracterul unui om dupa modul cum vorbeste de fostele sau fostii iubiti, iubite, Matale esti plin de tine, nimic nu a fost este si va fi prea bun in materie de relatii, esti un imens GOL, chiar daca spre surprinderea mea neplacuta Maruta de simpatizeaza, Si clovnii trebuie sa aiba o morala!

  6
  1

 • lucia pe 6 Aug 2011, 17:18
  tatele afara??

  Nicoleta Luciu avea tatele afara din tricou?Ca asa pa4re sub hainuta de blana derutanta. Vai de mama voastra de femei frivole, mai faceti si pe crestinele pe la biserica!!

  4
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod