Vedete România: 5 piţipoance ale anilor '90

Astăzi multe dintre doamnele despre care vom discuta în continuare sunt adevărate modele pentru femeile de rând. Sunt decente, au un discurs impecabil, nu se afişează în posturi îndoielnice şi nici cu persoane care ar putea să le compromită imaginea. Acest lucru se întâmplă acum, dar dacă dăm timpul înapoi vom vedea că la debut şi ele s-au folosit de nurii din dotare, de relaţii sau de banii cuiva ca să ajungă în top. Această călătorie în timp este menită să demonstreze că înainte de Bianca Drăguşanu, Daniela Crudu, Andreea Tonciu, Andreea Bălan, Simona Sensual sau Anda Adam, spre exemplu, a mai fost cineva. O dată cu trecerea timpului pictorialele nud au fost înlocuite de ţinute office, fustele scurte cu rochii de cocktail şi mondenităţile ieftine cu evenimente de binefacere.
1 din 6

Pentru Daniela Gyorfi nu existau tabuuri

Nu putem să nu ne aducem aminte de dezinvoltura pe care o afişa Daniela Gyorfi într-o perioadă în care, în România, încă existau extrem de multe tabuuri. Nu putem spune că artista s-a schimbat foarte mult. Continuă să fie şi astăzi la fel de naturală, însă mult mai cizelată.
28 Iunie 2011
 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 1 Iul 2011, 16:44
    bla bla

    cand vad comentarille astea precum ca anda adam e cantareata , ce cantareata e anda adam ? o panarama de cartier, o parasuta. Iar pe deasupra si andreea balan artista? cum dracu andreea balan artista? o ptitipoanca inculta. groza o banalitate vulgara, hidoasa, gretoasa, tiganoasa. raduleasca la fel, e cizelata ce-i drept, dar asta nu inseamna ca nu i-au placut barbatii multi la numar. in fond si la urma urmei are dreptate jurnalista, ca s-a schimbat un pic notiunea de pitipoanca asta e altceva, dar pana la urma toate sunt o apa si un pamant.

    1
    5

  • DIANA pe 1 Iul 2011, 15:45
    esti varza

    Draga Ileana voicu ghinea,ai amestecat pitzipoancele cu cateva cantarete(pricepute si la dans),de ce pui pe Anda Adam si Andreea Balan alaturi de panaramele de la tv care nu au facut absolut nmk in viata lor si se declara vedete ?Hai ca ai enervat pe toata lumea!N-am mai intrat demult pe Eva.ro,dar nici nu mai intru

    0
    3

  • Bambina pe 30 Iun 2011, 21:23
    Cea mai mare pitzipoanca!

    Dar cea mai mare pitzipoanca esti chiar tu, Ileana Voicu Ghinea. Si printre jurnalisti exista oameni care se prostitueaza scriind articole de doi bani, care cred ca au talent dar nu au nici cele mai elementare notiuni de limba romana. Singurul lor talent este sa se face de ras precum niste pitzipoance! Pai cum vine asta: "goliciunea ei a facut cariera" ? Poate goliciunea a facut senzatie si artista a facut cariera... In cel mai bun caz poate sa fie o "metafora" trasa de par, precum tot acest articol!

    5
    0

  • o fata pe 29 Iun 2011, 22:17
    Mihaela Radulescu

    Extraordinar! ce doamna este Raduleasca. Este o panarama care face avorturi de la 16 ani. Sau ma bine zis era, ca acum ii schimba mai rar.

    1
    4

  • anna.anna pe 28 Iun 2011, 21:44
    anna

    cat de bine arata Loredana Groza ...mai bine ca toate ;)

    0
    6

  • alexandra pe 28 Iun 2011, 16:30
    da..

    de ce sa ne ascundem dupa deget? Loredana groza a fost si este o pitipoanca, ce-i drept acum o pitipoanca batrana, prima ei piesa a fost bunicica dupa care a copiat tot ce s-a putut, o banalitate. Daniela este o prostituata grotesca si hidoasa. Intr-adevar Mihaela Radulescu sau Anca turcasiu nu se pot compara cu actualele creatii a lui Frankenstein (bianca dragusanu etc.) sau cu sleahta de inclute analfabete (crudu, a carei prezenta iti da senzatia mirosului de lichid seminal )

    9
    0

  • ali pe 28 Iun 2011, 14:38
    jalnic

    "pitipoancele" anilor 90 spre deoadebire de prostitualtele actuale, s-au remarcat prin munca lor (actrite, cantarete, prezentatoare tv.) prin ce se fac remarcate pitipoancele de astazi cu exceptia relatiilor scandaloase cu care apar prin ziare? sa va fie rusine. scandalos articol!

    14
    3

  • deedee pe 28 Iun 2011, 13:08
    :)))))

    da ce ipocrite mai sunteti :-j.....da au ajuns vedete dar in romania statutul de vedeta e cu mult diferit fatza de cel din strainatate. si la vremea aceea, cand au fost facute aceste pictoriale puteai sa le consideri pitzipoance.Nu poti sa spui ca au ajuns cunoscute prin IQ-ul lor. Si faptul ca voi "pune-ti botu" la astfel de articole si le comentati nu denota decat ca strategia de marketing aplicata la romani, in ceea ce priveste publicitatea, da roade, respectiv va da voua motiv de carcota si lor bani :-j :))))) oricum bravo pentru articol !

    4
    5

  • MIKI pe 28 Iun 2011, 12:52
    Vedete-Romania

    Ce-articol-jalnic....comparatia-total-deplasata-fara-relevanta....cum-poti-sa-compari-niste-femei-de-succes-cu-pitipoance,care-s-au-facut-remarcate-doar-prin-relatiile-pe-care-le-avut-cu-diversi.......

    13
    1

  • izabela pe 28 Iun 2011, 12:23
    Incetati cu articolele proaste!

    Site-ul eva.ro a fost multa vreme printre preferatele mele, dar de la o vreme ati inceput sa publicati niste articole jalnice tip click.

    14
    0

  • eclair pe 28 Iun 2011, 09:20
    pitioance

    mi se pare de cel mai rost gust sa pui semnul egal intre mihaela radulescu, loredana etc si prostituatele cu ceva staif dat tot de voi tip simona sensual, si compania.zau daca nu sunteti jalnici. si articolele de barfe ar trebui sa fie mai interesante. dar de unde nu e nici d-zeu nu cere

    16
    3

  • defiance pe 28 Iun 2011, 09:20
    Vedete România: 5 piţipoance ale anilor '90

    Chiar ca jalnic! Astept un articol cu adevaratele pitipoance.De unde si pana unde Anca Turcasiu sau Mihaela Radulescu????

    17
    6

  • andra pe 28 Iun 2011, 09:15
    NADINE

    nadine continua sa fie si astazi o pitipoanca......

    11
    2

  • mihaela976 pe 28 Iun 2011, 07:47
    Vedete România: 5 piţipoance...

    Acestea sunt pitipoance ?! Jalnic !

    15
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod