Vedete nemachiate

Talie 90-60-90, pometi perfecti, sprancene parca desenate, par impecabil, ten angelic, acestea sunt o parte dintre lucrurile pe care le spunem atunci cand ne uitam la fotografiile vedetelor de peste Ocean, persoane considerate a fi cele mai frumoase din lume.

Talie 90-60-90, pometi perfecti, sprancene parca desenate, par impecabil, ten angelic, acestea sunt o parte dintre lucrurile pe care le spunem atunci cand ne uitam la fotografiile vedetelor de peste Ocean, persoane considerate a fi cele mai frumoase din lume. Sa fie oare adevarat sau Photoshop-ul chiar poate sa faca minuni?

Dorind sa aflam raspunsul la aceasta intrebare, ne-am documentat si am descoperit ca vedetele nu sunt atat de perfecte pe cat par. Este adevarat ca nu poti sa te uiti la televizor si sa vezi fetele normale, asa cum sunt pe strada, dar ma gandesc ca de foarte multe ori Photoshop-ul a...

"exagerat".

In cele ce urmeaza vei avea ocazia sa-ti dai cu parerea si sa faci singura diferenta.

Jessica Alba, spre exemplu, este considerata a fi una dintre cele mai frumoasa si "mai angelice" - daca se poate spune asa - vedete de la Hollywood. Daca este ajutata de machiaj si de tehnicile de prelucrare ale pozelor, aceasta afirmatie nu este departe de adevar. Dar ce se intampla cand vedeta iese la cumparaturi, nemachiata, nearanjata? Ei bine, atunci, se transforma intr-o tanara normala, draguta, cu nimic iesita din comun.



Pamela Anderson sau mai bine spus Pamela Anderson...
bomba sexi. La mult timp dupa "Baywatch", dupa o casnicie si cateva relatii amoroase ratate, dupa escapade... scandaloase in care blonda nu a facut decat sa se dea intr-un spectacol ieftin, udat cu mult alcool, acum descoperim o Pamela Anderson trecuta, ridata, incercanata, cu un par pe care nici cel mai bun hairstylist nu-l poate repara. Asa arata diva atunci cand nu-si da intalnire cu machiorul personal. Deosebirea dintre cele doua fotografii este evidenta, iar realitatea este cruda, in cazul ei.



Christina Applegate este un exemplu de supravietuitoare, iar acest lucru ii acorda circumstante atenuante.
Diferenta dintre cele doua fotografii este uimitoare, dar trebuie sa ne gandim ca actrita a trecut, anul trecut, printr-o experienta traumatizanta, cancer la san, maladie care pe chipul altcuiva probabil ca ar fi lasat urme si mai adanci.



Micha Barton este o actrita care, la cei 24 de ani pe care ii are, arata impecabil... machiata. Ce se intampla insa atunci cand hotaraste sa plece cu prietenii la un film sau cand decide ca a venit vremea sa-si schimbe garderoba? Ei bine, iese nearanjata din casa. Diferenta este majora: par rebel, total inestetic, ten cuperozic, cearcane si o grimasa nepotrivita pentru vedeta Micha Barton.
Dar, fie, oameni sunt si ei!



Cindy Crawford, model de succes, mama, femeie aproape perfecta... pentru ca si atunci cand este nemachiata Crawford nu arata chiar asa de rau. Putin incercanata poate, usor obosita, insa in niciun caz hidoasa, asa cum am mai vazut exemple. Si, trebuie sa realizam ca are totusi 44 de ani. (vezi poza pe pagina 2)
13 Mai 2010
 

Comentarii (32)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Claudia pe 4 Feb 2011, 11:25
    Jessica Alba e frumoasa si nemachiata

    Jessica alba arata foarte bine si nemachiata... arata chiar mai bine decat multe femei machiate. Este absurd sa ai pretentia de la o femeie sa arate nemachiata la fel de bine ca si atunci cand este aranjata (mai ales ca vedetele sunt aranjate de profesionisti). Insa repet: Jessica este frumoasa si nemachiata. Alte nume de vedete frumoase fara machiaj ar fi:Megan Fox, Angelina Jolie.. etc

    5
    0

  • cristina pe 22 Nov 2010, 12:23
    pareri!

    jessica alba nemachiata... eu nici machiata n-arat atat de bn ca ea!.:)))

    2
    0

  • berenice pe 4 Sep 2010, 12:32
    am o idee

    eu nu locuiesc in Ro. am o idee. scrieti un articol asemanator care sa se refere la vedetele voastre, ilustrat cu foto la fel ca si in acest articol si incepeti cu o Bianca Dragusanu NATURALA fara farduri, fara operatii, fara teama de paparazzi.parerea mea este ca un asemenea articol este imposibil de realizat, dar oricum retineti ideea.

    1
    0

  • kiki pe 24 Aug 2010, 21:53
    hihi

    faine unele http://www.gbx.ro/member_page.php?id=1149

    0
    0

  • ileana.voicu pe 11 Iun 2010, 14:45
    @Dora

    Buna, Dora Fiecare persoana, din cele care au comentat aici, au dreptul sa-si spune punctul de vedere. Nu pot decat sa le multumesc. Articolul nu are ca scop jignirea sau discreditarea femeilor din Romania sau vedetelor care au facut subiectul articolului, singurul lui scop este informarea. O zi buna...

    0
    1

  • ileana.voicu pe 11 Iun 2010, 14:42
    @Dorya

    Buna. Multumesc pentru comentariu, am indreptat greseala. Multumesc si pentru recomandari. O zi buna

    0
    0

  • sarah pe 4 Iun 2010, 14:17
    imi place articolul...

    ... E bine venit un articol ca acesta, toate care ati comentat sunteti fustrate, sariti ca niste gaite pt ca nu acceptati adevarul, din simplul motiv, ca aratati dezastruos demachiate, exact ca si vedetele, unele din el sunt urate si machiate, ex. Tori Spelling, foarte urata este Reese W, si Britney S, ce gusa are Jessiga S. Ca sa te aranjezi numai la premii si pe platoul de fimare nu mi se pare ok, indiferent daca esti artist sau nu ca femeie trebuie sa te ingrijesti tot timpul..

    0
    0

  • mer pe 30 Mai 2010, 15:06
    mie imi place cum arata si nemachiate

    eva.ro acest subiect miroase a bîrfă şi mie nu+mi plac bîrfele, aceste persoane sunt mai intîi de toate femei si după aceea vedete si atunci nu stiu care este problema daca el au curajul sa iasa pe strada nemachiate cinste lor, asta ne spune că vor să trăiască in realitate si oamenii trebuie sa le cunoasca si in adevărata lor esenţă si eu una spun ca au curaj si nu le este ruşine să iasă aşa pe stradă .

    0
    0

  • andrea_dea3 pe 26 Mai 2010, 11:42
    unele arata chiar bine si nemachiate!!

    ...dar sunt unele care nemachiate te sperii de ele,pamela anderson de exemplu sau micha barton,in poza aia parca are 40 de ani!!!eu stiu ca arat mult mai bine machiata ,dar nu sunt nici vreo vedeta ca sa stau mereu machita,in schimb cred ca unele vedete nu ar trebui sa iasa din casa nemachiate!!si aia din poza chiar e britney spears???cred ca asa arata dupa nastere,acum si-a recapatat silueta!!:)

    0
    0

  • nicoleta pe 25 Mai 2010, 16:52
    hmm

    eu cred ca articolul asta are sopul de a ne trezi la realitate, ca vedetele nu sunt asa cum ne arata in poze sau pe ecrane. pentru ca sunt cazuri in care o persoana zice..wow...ce bine arata persoana asta, ce frumoasa e...as vrea sa arat si eu asa...pe cand in realitate nu sunt asa cum se vede in poze. nu mai sunt de invidiat aceste persoane pentru ca si ele sunt persoane normale...unele care arata dezastruos si altele care arata ca si mine zi de zi...nemachiata.

    0
    0

  • Dorya pe 22 Mai 2010, 10:29
    Draga Ileana, s-a strecurat o mica greseala:)

    Mda.. ''pahina 3'' ?????... In rest articolul e bun si nu ma supara faptul ca vedetele sa mai fie si criticate ....totusi as dori sa mai vad si vedete masculine in ipostaze mai putin atragatoare , femeile mereu sunt criticate, indiferent ca sunt vedete ,sau noi ''muritoarele de rand''..sunt standarde cerute ..uneori cam ireale , dar ce adevarat este ca ''nobody's perfect''.Va pup.

    0
    0

  • Claudia pe 17 Mai 2010, 11:22
    articolul asta...

    La fel se intampla si in cazul nostru... normal ca, daca suntem machiate si aranjate cum trebuie, aratam mai bine. Si exact cum spunea si Phoebe, te astepti ca vedetele sa arate de 20 ani la orice varsta? daca nu ar fi fost comentariile foarte neinspirate de la fiecare poza (in cea mai mare parte exagerate - pana la urma, cum s-a dus naibii mitul Charlize Theron? femeia arata super bine nemachiata!), ar fi fost mai interesant articolul. Pentru ca este ok sa mai vedem si realitatea ca sa constientizam ca si noi aratam bine nemachiate sau ca si vedetele nemachiate arata ca si noi nemachiate... in fine, pacat de articolele care se scriu in general in revistele si pe site-urile din Romania.

    0
    0

  • marie_aangel pe 16 Mai 2010, 23:56
    Dezamagitor

    Mesajul care il transmite acest articol pentru mine este acela ca ar trebui sa ne fie rusine daca iesim din casa nemachiate .Tu, domnita care ai scris acest articol, pun pariu ca esti o complexata ,ai crezut ca vei primi aprobare si de la celelalte surate.

    0
    0

  • adina-florentina pe 15 Mai 2010, 12:33
    photoshop

    am ramas uimita de diferenta de la poza p[amelei anderson...cat despre jessica alba am impresia ca este mult mai frumoasa nemachiata...deci nu isi avea rost comentariul asupra ei...parerea mea...e adevarat ca sunt mari diferente la unele vedete si unde mai pui ca mai sunt si cu nasul pe sus si considera ca ele sunt cele mai cele...:-& urat din partea lor...

    0
    0

  • Dora pe 15 Mai 2010, 07:16
    pt Nina si pentru Ileana Voicu Ghinea

    Comentariile vizeaza tonul articolului, nicidecum denigrarea vedetelor; toata lumea stie cat sunt de machiate si cat de procesate sunt pozele, dar rautatea exprimarii situatiei este inadmisibila. " N-a, c'o murit si capra vecinului!" Sincer nu ma asteptam la asa comentariu din partea Ilenei! Si ma surprinde ca nu raspunde la comentarii. Numai bine tuturor!

    0
    0

  • nina pe 15 Mai 2010, 01:25
    realitatea(fara fotoshop)doare...

    halooooo, sunt oare singura care-si da seama de ceea ce a vrut sa spuna redactorul acestui art???lasand la o parte comentariul ca femeile din rom.ar vrea sa arate asa cu 50 de ani,ceea ce e trist dar e adevarat,articolul,dupa umila mea parere incearca sa arate adevarata fata a unor persoane care se cred mult mai presus decat majoritatea oamenilor de rand,iar pe de alta parte incearca sa ne demonstreze ca nu tot ceea ce vedem,idolatrizam si incercam sa copiem in acelasi timp este real.daca vreti sa vedeti intreadevar fotografii de genul asta,in youtube sunt destule.realitatea e cruda uneori,persoane care noi le vedem supervedete(frumuseti rapitoare) din toate punctele de vedere,sunt de fapt persoane normale,ca mine,si ca voi.

    0
    0

  • Oana pe 14 Mai 2010, 18:49
    what???

    Si cred ca s-a facut copy and paste doar la poze, ca nici un ziar de scandal din State nu ar avea tupeu sa scrie chestii de genul celor de mai sus...

    0
    0

  • Oana pe 14 Mai 2010, 18:44
    ???

    E al doilea articol pe care-l citesc in Eva in care femeile critica si vorbesc cu lipsa de respect despre alte femei (ca banuiesc ca o femeie a scris articolul). Noroc ca am citit comentariile si m-am mai linistit, incepusem sa cred ca toate femeile din Romania gandesc asa. Am plecat de 10 ani din tara si vad ca nu s-a schimbat mare lucru, e aceeasi presiune sa nu iesi pe strada fara machiaj si nu cumva sa ai cateva kilograme in plus...pe bune, suntem in 2010...nu ne-am destupat deloc???

    0
    0

  • Anca pe 14 Mai 2010, 17:59
    Jignitor

    Imi pare rau ca am citit acest articol si ca am accesat astazi "Eva.ro".

    0
    0

  • Oana pe 14 Mai 2010, 17:37
    FORMELE IDEALE ?

    FORMELE IDEALE SUNT 90/60/90 ??? Ideale pentru vedetele anorexice si pentru adolescentele care pozeaza in reziste. De aia sunt toate femeile complexate. Mai multa atentie Eva .. pentru ca meritam!

    0
    0

  • Mira pe 14 Mai 2010, 15:12
    articol de consolare

    doar am terminat de citit si deja ma simt mai bine !!! :-? ciudat sentiment

    0
    0

  • Deea pe 14 Mai 2010, 13:38
    Vedete machiate vs.nemachiate

    Ce-i drept,unele vedete arata ingrozitor fara pic de machiaj!Dar uitati-va la ex precum Jessica Alba sau Nicole Sheridan...arata mult mai bine fara tone de machiaj.Nush,parerea mea :)

    0
    0

  • diana pe 14 Mai 2010, 13:29
    Catre realizatorul articolului!!

    Eva draga mea ce dezamagire,ce forma de a forbi despre ´femeie´ ,ce expresii s-au folosit ,in timp ce citeam am avut senzatia ca vorbesc cu una dintre doamnele acelea cumsecade din piata dar pe care vocabularul nu o ajuta foarte mult.Ce Dumnezeu inseamna asta:'' Macar sa arate si femeile de 50 de ani, din Romania, ca Nicollette Sheridan.'' ???ce ai incercat sa spui aici?ca femeile din romania sunt urate la 50 de ani??ca ar trebui sa arate mai bine??explica-mi te rog....''Don'shoarele'' astea din poze nu au fost intretinute doar pana la 16-18 ani ca si majoritatea femeilor romance...ci au fost si sunt intretinute inca.Sa nu uitam ca saloanele de infrumusetare sunt o a doua casa pentru ele ,pe cand femeile noastre, care muncesc mai mult de 10 ore pe zi si inca vreo 2..3 le petrec in bucatarie,se intalnesc cu doamna de la coafor odata pe an cand are nunta cineva din familie.Oricum femeile noastre la 40-50 de ani au niste trasaturi frumoase si naturale chiar daca au 10 kg in plus si parul facut ''permanent'' . Repet: ''Macar sa arate si femeile de 50 de ani, din Romania, ca Nicollette Sheridan.'' ...SA VA FIE RUSINE cea mai jignitoare fraza care poate iesi din gura unui ''redactor ...scriitor ''numestete cum vrei ca oricum nu ti se potriveste niciunul!!

    0
    0

  • dee-dee pe 14 Mai 2010, 13:16
    salut

    jessica alba e frumoasa si fara machiaj la fel pot spune si despre beyonce,... anyway mai sunt vedete dragute si fara machiaj :)

    0
    0

  • Ileana pe 14 Mai 2010, 11:25
    Fete nemachiate

    Sa scoatem din discutie pozele unde apar vedetele cu diverse grimase - vezi Reese Winterspoon ( nu stiu daca e scris corect ). bravo lor ca apar si asa ca au si viata privata, daca le-au surprins la piata doar nu era sa se impopotoneze cu fond de ten de 5 kile, omu' mai imbatraneste...

    0
    0

  • Eva pe 14 Mai 2010, 11:00
    Jess Alba e chiar mai misto nemachiata

    mult mai destepte sunt comentariile, decat articolul (dar sa nu-i.. exageram_pe "redactorii" de tabloide_ doar nu va asteptati la ceva inteligent (ar fi scris in alta parte!)/ autoarea sau e frustrata sau e snoaba sau a facut "copy/paste" de prin tabloide de afara.. 2. actritele, prin definitie, sunt figuri expresive (cu o mare mobilitate a expresiei/ cand zambesc pot fi superbe, cand se stramba..se "strica" armonia figurii.. orice fotograf poate spune asta) iar o femeie trebuie sa fie interesanta..in rest, depinde..din ce unghi privesti! numai bine cititoarelor "eva" / mai bine am citi altceva! pup!

    0
    0

  • anda pe 14 Mai 2010, 10:46
    :-s

    aveti dreptate...arata bine si nemachiate...la unele se vede si varsta...ar fi minunat sa aratam vesnic ca la 20 ani:-)

    0
    0

  • dora pe 14 Mai 2010, 10:31
    nu va mai dati de ceasul mortii, fetelor!

    chestia asta cu machiajul si cu aranjamentele din photoshop le stiam de mult. am incercat si eu: m-am machiat super, apoi m-am pozat si mi le-a prelucrat stul meu pe PC. parca nu eram eu in poze!!! aratam chiar ca o vedeta! totusi, in articolul de mai sus autorii au avut grija sa puna cele mai urate poze ale vedetelor, cand faceau grimase si luate din cele mai neavantajoase unghiuri, asta in comparatie cu cele luate pe covorul rosu. nu-i asa??

    0
    0

  • Jane pe 14 Mai 2010, 10:21
    nu-mi place nici mie ...

    hai ca ati exagerat. majoritatea arata ff normal si frumos nemachiate. sa-mi aratati mie persoana supusa la atata makeup zilnic, care munceste atat cat ele la filme luni intregi, care demachiata sa nu arate cel putin umpic obosita. ca nu va cred. fiti mai putin rele la articole din-astea. mai mult admirative, sunt persoane care muncesc aproape non stop pentru a fi unde sunt.

    0
    0

  • adam_oana pe 14 Mai 2010, 10:17
    O prostie

    Imi pare rau Eva,dar nu mi se pare normal...de asta si exista cosmetice pentru a ne infrumuseta.dar aceste vedete arata foarte bine si nemachiate.si faptul ca le`ati prins oarecum "strambate" in poze normal ca arata si mai cumplit.si cine stie ce noapte au avut ele in urma...nu poti cataloga o vedeta dupa o poza Va puuuuuup!!

    0
    0

  • Phoebe pe 14 Mai 2010, 10:04
    Nu-mi place...

    Eva draga, insisti in mod neplacut asupra varstei personajelor, ca si asupra "naturaletei" lor... Da, ar fi frumos sa poti sa arati mereu ca la 20 de ani si mereu scoasa ca din cutie, ca in cazul in care apare cineva rau-voitor si cu gura mare sa nu aiba ce comenta. Dar pana la urma toata lumea imbatraneste. Ar trebui admirata atitudinea acestor femei care au curajul si libertatea de a fi ele insele, de a ne arata ca nu sunt niste Barbie sau papusi gonflabile, ci ca trec prin viata ca si noi... Multe dintre ele sunt chiar mai frumoase fara fard excesiv, iar Goldie Hawn, careia "nici macar ochii de un albastru superb nu ii mai ies in evidenta", mi se fabuloasa! :) Are o privire atat de luminoasa si un zambet strengaresc fermecator. E o bunicuta superba si nu se sfieste sa arate asta. Bravo lor!

    0
    0

  • Mihaela pe 14 Mai 2010, 09:46
    Jessica Alba

    Intr-adevar, Jessica Alba este frumushik si fara machiaj. Bravo ei ;)

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod