Inainte de Eurovision, Ovi canta in duet cu Dan Teodorescu

de Ileana Voicu Ghinea, 13 Mai 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Inainte de Eurovision, Ovi canta in duet cu Dan Teodorescu

Intalnirea va avea loc sambata, 15 mai, cand Paula Seling si Ovi vor sustine un concert la Sala Radio. Ideea de la care a plecat organizarea acestui eveniment a fost accea de a promova piesa "Playing With Fire", care va reprezenta Romania la festival international.

Paula si Ovi i-au invitat alaturi pe artistii pe care ii admira. Desi locuieste in Norvegia de ani buni, Ovi nu a pierdut nicio clipa legatura cu muzica romaneasca. Incearca sa fie la curent cu tot ce se intampla in tara si primeste periodic cele mai noi aparitii discografice.
Dar momentele sale de emotie intensa sunt punctate de piesele trupei TAXI. "De cate ori ascult 'Te vad in toate femeile' sau 'Mi-e dor si doare', parca ma indragostesc din nou... Piesele trupei TAXI au o incarcatura emotionala speciala. Il admir pe Dan Teodorescu, atat ca muzician, cat si ca om", declara Ovi.

Ca atare, Dan Teodorescu a fost invitat sa faca un duet cu Ovi. Simpatia si admiratia fiind reciproce, solistul trupei TAXI a acceptat sa cante, in mod exceptional, fara trupa sa.
Cei doi muzicieni au inceput sa repete impreuna cu doua saptamani inainte de concert. Piesa aleasa este un cover din repertoriul lui Cat Stevens.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod