Vedete insarcinate aleg copertile revistelor de top

Demi Moore a dat tonul, Andreea Esca si Claudia Schiffer l-au urmat.
Demi Moore a dat tonul, Andreea Esca si Claudia Schiffer l-au urmat. Aceeasi oferta a fost acceptata si de Britney Spears, Paula Patton, Monica Bellucci si Eva Herzigova. Pe langa Andreea Esca, prima vedeta din Romania care a avut curajul sa accepte aceasta provocare, exista si alte frumuseti autohtone care nu s-au sfiit sa-si arate burtica proeminenta, printre acestea numarandu-se Mihaela Radulescu, Andreea Banica si Andreea Spatar.

Pentru ca tot vorbeam de frumusetile de la Hollywood care stau foarte bine la capitolul extravaganta, ma gandesc ca ar fi bine sa vorbim despre aparitiile lor... insarcinate, pe copertile unor reviste de mare succes in strainatate.

Claudia Schiffer a pozat chiar inainte sa nasca


Claudia Schiffer este ultima vedeta care a acceptat sa pozeze cu burtica la vedere. Insarcinata in ultima luna cu cel de-al treilea copil (n.r. vedeta a nascut pe 14 mai), Schiffer a apucat sa realizeze sedinta foto pentru editia din iunie 2010 a editie nemtesti Vogue.  

Printre vedetele indraznete se afla si Britney Spears. Ea a acceptat sa pozele insarcinata si... goala, in timpul sarcinii cu cel de-al doilea copil - Jayden James, pentru numarul din august 2006 al revistei Harper's Bazaar. Aceasta a fost numai inceputul, pentru ca trei luni mai tarziu, Spears si burtica ei au aparut pe coperta editiei aniversare Q Magazine - 20 de ani de la infiintare.

Protagonista din pelicula "Just Wright", Paula Patton, a fost protagonista pictorialului care a dat coperta editiei din mai 2010 a revistei Ebony. Fiul ei, Julian Fuego, a venit pe lume la putina vreme dupa ce mama sa i-a facut cadou, intr-un fel sau altul, celebritatea.

"Eu nu consider ca sunt curajoasa, spun doar ca sunt foarte norocoasa"


La un an dupa ce a pozat nud pentru revista Playboy, supermodelul Cindy Crawford, a acceptat sa pozeze cu burtica pentru coperta revistei "W". Evenimentul a avut loc in iunie 1999, cand Cindy Crawford era insarcinata in sapte luni cu primul copil, Presley.

Exista si vedete care au acceptat sa realizeze un astfel de pictorial in scopuri caritabile. Un exemplu in acest sens este actrita italiana Monica Bellucci, care a aparut pe coperta revistei Vanity Fair, editia italiana din august 2004. Sase ani mai tarziu, Bellucci a repetat experienta, in lenjerie neagra de aceasta data, pentru aceeasi revista, in aprilie 2010. "Despre femeile de varsta mea, 45 de ani, care au copii se spune ca sunt curajoase", declara Bellucci atunci. "Eu nu consider ca sunt curajoasa, spun doar ca sunt foarte norocoasa", concluziona vedeta.

Povestea din spatele pictorialului realizat de Demi Moore in anul 1991, cand era insarcinata, are umorul ei. Actrita a declarat ca pictorialul respectiv, aparut pe coperta din august a revistei Vanity Fair, nu a avut acest scop initial. "Sedinta foto nu a fost realizata cu acest scop", declara Moore in 2008. "In timpul shooting-ului, fotograful mi-a dat aceasta idee, iar eu i-am raspuns in gluma, ca ar fi foarte frumos sa apar asa pe coperta", a spus Moore. Si iata ca s-a intamplat.

"Hei, oameni buni, stiti, sunt insarcinata!"


Eva Herzigova nu s-a lasat mai prejos si a urmat exemplul colegelor sale. Astfel ca, in februarie 2007, am avut ocazia sa o vedem pe frumoasa rusoiaca, insarcinata si sexi, pe coperta revistei Vanity Fair, editia din Italia.

Poate ca cea mai surprinzatoare aparitie dintre toate a fost cea a cantaretei Christina Aguilera care nu recunoscuse pana la aparitia fotografiilor ca este insarcinata. Asadar, coperta din ianuarie 2008 a revistei Marie Claire a fost mai mult decat o declaratie. "Toata lumea a crezut ca vreau sa tin secret faptul ca sunt insarcinata, dar nu este asa deloc", declara atunci Aguilera. "A fost foarte simplu, nu am comentat acest lucru, pentru ca nu este genul meu sa strig in gura mare: 'Hei, oameni buni, stiti, sunt insarcinata!'", a concis aceasta.

Si in Romania se poate


Nici vedetele de la noi nu s-au sfiit sa-si arate burtica pe copertile revistelor autohtone. Andreea Esca, Mihaela Radulescu, Andreea Banica, Andreea Marin Banica, Ana Maria Prodan si Andreea Spatar sunt numai cateva dintre ele.

Tonul, in Romania, a fost dat de prezentatoarea principalului jurnal de stiri de la Pro Tv care, in 2003, a pozat alaturi de fetita ei, Alexia Margot. Insarcinata cu cel de-al doilea copil, Esca nu s-a sfiit sa pozele aproape goala, surprinzandu-i astfel pe cei care nu si-o puteau imagina decat in sacou, la pupitrul stirilor.

In anul 2004, Mihaela Radulescu a pozat, insarcinata fiind cu fiul ei - Ayan, pentru coperta revistei Tabu, intruchipand-o pe Cleopatra. Nici rivala sa, Andreea Marin Banica, nu s-a lasat mai prejos, acceptand sa pozele pentru revista Tango, in cea de-a opta luna de sarcina, acoperita numai cu o rochie de plasa.

Si mai curajoase au fost Andreea Banica, insarcinata in opt luni, care a pozat complet goala pentru revista Diva si Andreea Spatar, care a renuntat complet la inhibitii si a realizat un pictorial incendiar pentru Playboy, insarcinata in sapte luni.

Te las pe tine sa decizi care este cea mai frumoasa gravida - vedeta surprinsa de blitul aparatului de fotografiat.

18 Mai 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristian aurelia roxana pe 15 Iul 2010, 19:07
    frumoasa foc

    ami place foarte mult de andreea marin este superba frumoasa arata ca o printesa insarcinata tineo tot asa andreea marin te pwp dulce

    0
    2

  • cristian aurelia roxana pe 15 Iul 2010, 19:07
    frumoasa foc

    ami place foarte mult de andreea marin este superba frumoasa arata ca o printesa insarcinata tineo tot asa andreea marin te pwp dulce

    0
    2

  • OLGA pe 19 Mai 2010, 13:56
    Cea mai draguta vedeta

    Cea mai draguta si sexy sigur ca e Andreea Marin-Banica!Pe parcursul celor 9 luni a purtat niste veste extaraordinoare de frumoase!Stiia sa isi scoata in evidenta formele frumoase!Bravo Andreea M-B.

    3
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod