Madonna

Vampă la 58 de ani: Madonna nu iartă nimic. S-a distrat şi cu Drake!

Regina muzicii pop continuă să-şi facă de cap ca în tinereţe. Ea a avut o aventură cu rapperul în vârstă de 30 de ani.

La 58 de ani, Madonna e la fel de neastâmpărată ca la 20 şi nu ratează niciodată ocazia unei escapade amoroase. Ultima "combinaţie" în care s-a băgat pare să fie o aventură rapidă cu rapperul Drake, un tip cu un "palamares" bogat raportat la vârsta lui.

O sursă din anturajul celor doi a declarat pentru tabloidul britanic The Sun că episodul romantic a avut loc înainte de sărutul lor de pe scena festivalului Coachella din 2015 şi au decis să ţină totul secret.

"Ştiau că n-o să dureze la nesfârşit, dar amândoi erau singuri atunci. S-au distrat, dar au păstrat secretul. Niciunul nu a vorbit cu altcineva despre asta", susţine sursa citată.

Sărutul de pe scenă a fost însă cât se poate de public, un sărut franţuzesc cu care Madonna pare să-l fi luat prin surprindere pe Drake în timp ce cântau piesa "Human Nature" la festivalul californian. "Atacul" Madonnei a fost atât de neaşteptat, încât acesta pare să se fi ferit din calea ei, fără succes însă.
De altfel, Drake a putut fi văzut în timp ce îşi ştergea gura după sărut, reacţie care a devenit repede virală pe internet, notează Daily Mail.

Ulterior, fostul iubit al Rihannei a intervenit pe Twitter pentru a preciza că nu a fost dezgustat de sărutul Madonnei. "Nu interpretaţi greşit şocul meu!! A trebuit să mă descurc cu regina Madonna şi mă simt în al o sutălea cer. Mulţumesc Madonna", a scris Drake.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod