Vacanţă de îndrăgostiţi: Bradley Cooper şi Irina Shayk, îmbrăţişări şi săruturi pe plajă

Actorul în vârstă de 40 de ani şi iubita lui (29 de ani) au fost fotografiaţi în ipostaze romantice pe Coasta Amalfi, din Italia, unde au petrecut câteva zile relaxându-se la soare.

Bradley Cooper şi Irina Shayk au spulberat orice îndoială asupra relaţiei lor. Aflaţi în vacanţă pe Coasta amalfitană, cei doi au fost aproape nedezlipiţi pe plajă, bucurându-se în voie de timpul liber, de valurile Mediteranei şi de soarele generos.

Actorul nu-şi putea lua mâinile de pe corpul perfect al iubitei sale, care purta un costum de baie din două piese de culori diferite - sutien turcoaz şi bikini portocalii.

De cum au ajuns pe plajă, cei doi şi-au abandonat imediat hainele pe şezlonguti şi au intrat în apa limpede, unde s-au bălăcit ca nişte copii şi au înotat până au obosit. Apoi au revenit pe mal şi au început să se mângâie şi să se sărute, în timp ce un fotoreporter îi poza de zor.

Cât au stat la plajă, Brad şi Irina n-au avut ochi decât unul pentru celălalt, fermecaţi de dragostea lor. Fosta iubită a lui Cristiano Ronaldo arăta senzaţional, confirmând că rămâne una dintre cele mai frumoase femei care au pozat pentru revista Sports Illustrated, dar şi interesul crescut al unor branduri puternice, precum Victoria's Secret şi Intimissimi, care îi propun contracte avantajoase.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod