Vacanţă de îndrăgostiţi: Bradley Cooper şi Irina Shayk, îmbrăţişări şi săruturi pe plajă

Tineri, frumoşi şi fericiţi: Bradley şi Irina au fost nedespărţiţi pe plajă


Bradley Cooper şi Irina Shayk se află la prima lor vacanţă împreună. S-au cunoscut în luna mai, la o petrecere prilejuită de Met Gala, la două luni după despărţirea actorului de fosta iubită, Suki Waterhouse, în vârstă de 22 de ani. Ulterior, Irina s-a mutat la Londra, pentru a fi aproape de el. Însă Bradley a cunoscut-o pentru prima oară pe Irina în 2013, la Premiile Elle Style, la Londra.

The New York Post a scris în primăvară că actorul a pus capăt relaţiei cu Suki pentru că se simţea singur după o sesiune intensă în care a jucat pe Broadway, între noiembrie 2014 şi februarie anul acesta. Potrivit publicaţiei citate de Daily Mail, faptul că Suki a preferat să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor în Texas, cu prietenele sale, lăsându-l singur, l-a determinat pe Bradley să-i dea papucii.

Irina vine după o relaţie de cinci ani cu starul fotbalului mondial Cristiano Ronaldo. Ei s-au despărţit în luna ianuarie, iar modelul a declarat ulterior că jucătorul portughez o făcea să se simtă urâtă şi nesigură. "Am crezut că am găsit bărbatul ideal, dar n-a fost aşa. Cred că o femeie se simte urâtă când are lângă ea un bărbat nepotrivit. Eu m-am simţit urâtă şi nesigură", a mărturisit ea în martie pentru revista Hola.

Întrebată cum arată bărbatul ideal pentru ea, Irina Shayk a răspuns: "Bărbatul meu ideal este credincios, onest şi un gentleman care ştie cum să se poarte cu o femeie. Nu cred în tipii care ne fac să ne simţim nefericiţi, aceştia sunt nişte băieţi, nu bărbaţi". Va reuşi Bradley Cooper să se încadreze în tiparul masculin dorit de Irina? Deocamdată, imaginile arată că e pe drumul cel bun.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod