Un vis împlinit: Charlotte, fetiţa pe care Lady Di şi-a dorit-o enorm

Prințesa Diana a vrut să aibă o fiică, dar n-a fost să fie. După moartea sa, băiatul ei cel mare i-a împlinit dorinţa, devenind tăticul unei prinţese adorabile.

Venirea pe lume a micuţei Charlotte Elizabeth Diana a înseninat prezentul şi viitorul casei regale britanice. După tragica dispariţie a Prinţesei Diana, Kate Middleton a fost cea care a întruchipat expresia feminităţii şi a eleganţei în instituţia monarhică insulară. Soţia Prinţului William a preluat această misiune delicată, la prima vedere o imensă povară, de care s-a achitat însă magistral.

Kate i-a cucerit imediat pe britanici. Le-a cucerit inimile şi le-a dat încredere că viitorul Coroanei e pe mâini bune. În ziua memorabilă în care ea a devenit soţia lui William oamenii obişnuiţi au fost fericiţi şi mândri să vadă că Diana avea o urmaşă demnă de amintirea ei: o prinţesă frumoasă şi modestă, cu un caracter aparte, aşa cum fusese şi mama lui William şi Harry.

Kate este, fără îndoială, fata pe care Lady Di şi-ar fi dorit să o vadă alături de fiul ei cel mare.

Şi Diana ar fi fost soacra ideală pentru ducesa de Cambridge. Dar n-a fost să fie. Aşa cum n-a fost să fie ceea ce Diana Spencer şi-a dorit atât de mult: să aibă o fetiţă.

Peste ani, visul i-a fost împlinit de fiul cel mare. În timp ce ducesa de Cambridge îşi prezenta fetiţa întregii lumi, ţinând-o protector cu mâna dreaptă, pe mâna stângă se afla inelul de logodnă al Prinţesei Diana - un simbol puternic al legăturii între micuţa care abia a venit în familia regală şi bunica pe care n-a apucat să cunoască.

Legătura dintre Lady Diana şi micuţa Diana pe care britanicii au aşteptat-o cu nerăbdare este puternică şi specială.
Când a rămas însărcinată pentru a doua oară, Diana a sperat că va fi o fată. La amniocenteză, testul prin care se verifică dacă fătul prezintă anomalii în dezvoltare, ea a aflat sexul copilului, dar a decis să nu-i spună lui Charles că va fi un băiat. Soţul ei îşi dorea o fetiţă şi numai o mamă poate înţelege ce-o fi fost în sufletul Dianei ştiind că va naşte încă un băieţel, scrie Daily Mail. "Oh, e băiat", a fost observaţia scurtă a lui Charles, după travaliul epuizant, de nouă ore, la capătul căruia, în aripa Lindo a Spitalului St Marry din Paddington se năştea, în septembrie 1984, zburdalnicul prinţ Harry.
Charles remarca atunci, cu un aer amuzat, că bebeluşul are părul roşcat. Este culoarea părului pe care o au cei mai mulţi dintre membrii familiei Spencer, inclusiv sora Dianei, Sarah.

Remarca lui Charles denota o oarecare surpriză şi nu tocmai una plăcută. De altfel, nici nu a făcut vreun efort să-şi mascheze dezamăgirea. Când s-a născut William, el s-a implicat mai mult, dar cu Harry a fost altă poveste. După ce şi-a adus soţia şi fiul cel mic acasă, în apartamentul din Kensington Palace, Prinţul de Wales s-a dus bine-mersi să joace polo. Diana le mărturisea atunci prietenelor sale: "Atunci a murit ceva în mine".

Însă visul ei de a avea o fetiţă nu s-a stins după venirea pe lume a celor băieţi năzdrăvani.
Ea chiar credea că şi-ar fi salvat mariajul dacă îi dăruia o fetiţă lui Charles.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Mai 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mate pe 11 Mai 2015, 07:01
    Printesa Diana

    Biata Printesa a inimilor era iubita de toata lumea, mai putin de Charles...Camilla a fost mereu stapana pe inima lui Charles, si foarte probabil nici macar o fetita nu i-ar fi schimbat sentimentele pentru sotia sa... Daca isi dorea atat de mult o fetita trebuia sa i-o faca Camillei...Dar probabil nu vroia sa daruiasca regatului o fetita conceputa de o camila !!

    5
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod