5 greşeli de frumuseţe pe care să le eviţi la un interviu de angajare

Exclude orice produs care conţine particule strălucitoare, precum un iluminator prea puternic pentru ten sau fard de pleoape intens sidefat

Rujul roşu

Chiar dacă îţi oferă încredere în tine, rujul roşu nu este cea mai potrivită alegere pentru un interviu de angajare. Inspiră senzualitate şi îndrăzneală, mesaje care nu sunt potrivite pentru o întâlnire profesională. orice culoare puternicîă pe buzele tale ar putea să distragă atenţia de la calităţile care te recomandă pentru jobul respectiv. Foloseşte în schimb un ruj în tonuri delicate, precum roz, nude sau optează pentru un gloss transparent.

Stilul smoky eyes

La fel ca şi rujul roşu, machiajul de tipul smoky eyes este prea sexy pentru un interviu de angajare. Este valabil şi în cazul fardului închis la culoare, aplicat pe o mare parte din pleoapă.
Încearcă un machiaj al ochilor subtil, cu un contur al ochilor brun sau maro închis şi un singur strat de mascara.

Prea mult iluminator sau orice conţine particule strălucitoare

De obicei îţi doreşti ca pielea ta să aibă acea strălucire care o face să pară foarte sănătoasă. Dar în ziua interviului este de preferat să eviţi folosirea iluminatorului în cantităţi prea mari şi în general a oricărui produs de machiaj care conţine particule strălucitoare sau sclipici. Prea multă strălucire poate lăsa impresia greşită din prima clipă, ceea ce se traduce printr-un interviu ratat.

Sprâncene puternic accentuate

Sprâncenele creionate intens îţi tranformă într-un mod neplăcut întreaga figură, lăsând impresia de asprime. De asemenea, par artificiale şi atrag instant atenţia.
Evită creionul pentru conturarea sprâncenelor, care poate trasa linii mult prea aspre, şi foloseşte în schimb un fard special, într-o nuanţă cât mai apropiată de cea naturală.

Buze crăpate

Scopul tău la un interviu de angajare, din punct de vedere al aspectului fizic, este să pari îngrijită. Iar buzele uscate şi crăpate cu siguranţă nu transmit acest mesaj. În dimineaţa interviului, umezeşte-ţi buzele şi masează-le delicat cu periuţa de dinţi, astfel încât să îndepărtezi pielea moartă.
Aplică apoi un balsam intens hidratant, iar buzele tale vor arăta impecabil!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod