Un rol provocator: Naomi Watts, însărcinată și îmbrăcată ca o prostituată

Actrița va putea fi văzută într-o ipostază surprinzătoare în următorul ei film, "St. Vincent De Van Nuys". Naomi Watts interpretează o prostituată rusoaică care este însărcinată, iar primele imagini de pe platoul de filmare atestă că vedeta și-a luat rolul în serios.
 
Actrița nominalizată la premiile Oscar a filmat miercuri, sub podul Brooklyn, din New York, mai multe scene pentru acest lungmetraj. Naomi Watts purta o proteză care imita perfect burta de gravidă, "sarcina" avansată fiind vizibilă prin bluza de dantelă cu care era îmbrăcată, peste care avea o vestuță albă.
 
Cu o pereche pantaloni scurți din denim, tăiați jeanși normali, și o pereche de cizme roz, actrița chiar arăta ca o prostituată, imagine sporită și de părul blond și vopsit spre vârfuri într-un roz spălăcit.
 
 
 
 
 
 
Cu câteva ore mai înainte, actrița a purtat o altă vestimentație surprinzătoare.
Ea purta aceași pantaloni scurți, dar cu o cămașă bărbătească descheiată, cu mâneci scurte, care lăsa să i se vadă puțin sutienul, și era încălțată cu o pereche de platforme. Naomi Watts a filmat o scenă în care un băiat o vede îmbrăcată așa în timp ce bate la ușa casei sale.
 
 
 
Actrița a fost într-o formă ecelentă și s-a amuzat cu membrii echipei de filmare. Lungmetrajul "St. Vincent De Van Nuys" este o comedie în care Naomi Watts joacă rolul unei mame singure, interpretată de Melissa McCarthy, care îşi lasă fiul de 12 ani în grija vecinului ei destul de irascibil, jucat de Bill Murray.
Vecinul are o relaţie cu prostituata interpretată de Naomi Watts, scrie Daily Mail.
 
 

Remarcată în filmul "Mulholland Drive", de David Lynch, în 2001, Naomi Watts a fost nominalizată la premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în 2004, pentru rolul din "21 Grams", regizat de Alejandro Gonzalez Inarritu.

Actriţa căsătorită cu Liev Schreiber a mărturisit că era să moară la filmările pentru "Paradisul spulberat/ The Impossible", un film care spune povestea unei familii care rămâne izolată în urma unui dezastru natural.
Ea a spus că momentele de la filmări au făcut-o să înţeleagă cum s-au simţit oamenii afectaţi de tsunami-ul care a avut loc în Oceanul Indian, în 2004, relatează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

În acest film, vedeta a jucat rolul unei mame care este izolată, împreună cu soţul şi cei trei copii ai săi, în urma tsunami-ului. "Ceva s-a întâmplat cu scaunul de care m-au legat când a trebuit să filmez sub apă. A început să se rotească cu mine, în timp ce eram sub apă iar oamenii din echipă nu îl puteau opri.
Eu nu puteam ieşi de acolo şi de-abia respiram", a povestit vedeta pentru ziarul Metro.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioana pe 12 Iul 2013, 17:54
    ...

    E îmbrăcată ca fetele de liceu :) unele din ele

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod