Un hit de milioane. Delia dă lovitura cu o melodie în care îi spune mamei că e beată!

Videoclipul a realizat un record de vizualizări pe YouTube şi a împărţit publicul în două tabere, cei care o acuză şi cei care o adoră
Delia revine în top cu noul hit ”Da, mamă!”. Melodia produsă de cei de la Cat se apropie de 10 milioane de vizualizări pe YouTube, o cifră impresionantă pentru România.
Creaţia a fost promovată în rândul publicului printr-o controversă legată atât de consumul de alcool, cât şi de conflictul dintre generaţii.
Refrenul: ”Da, mamă, sunt beată!” şochează prin sinceritatea brutală şi atacul la ”conformismul” părinţilor. Melodia se vrea un strigăt de eliberare a fetelor din generaţia tânără în faţa de rigorile impuse de mame pentru care consumul excesiv de alcool reprezintă un păcat şi un pericol pentru sănătate.
16 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paul pe 16 Iul 2015, 11:39
    Da, mama

    Ce nu se spune e ca melodia e un cover (ca sa nu-i zicem plagiat) dupa o melodie de-a lui Eminem, care la randul lui a facut acover dupa melodia lui Aerosmith. Nu e o melodie originala. Suna bine, mesajul e OK, versurile un pic cam slabute, dar in trendul de acum, dar totusi e o furaciune :D

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod