Un hit de milioane. Delia dă lovitura cu o melodie în care îi spune mamei că e beată!


Delia, în culisele show-ului de televiziune X Factor
Delia interpretează foarte bine. Are o voce puternică, se impune şi reuşeşte o combinaţie de Madonna şi Britney Spears care nu poate trece neremarcată. Vedeta are personalitate, iar ţinuta trash din videoclip i se potriveşte. Totuşi, conflictul dintre generaţii e minat de faptul că Delia nu mai e o puştoaică de 20 de ani ostracizată de o mamă severă, ci e ditamai femeia la 33 de ani, măritată, care nu mai are nicio problemă să se impună în faţa părinţilor.
Pentru a-şi susţine melodia, starul muzicii pop şi-a vopsit părul într-un verde neon şi îşi promovează agresiv noua imagine.
A reuşit astfel să ajungă pe primul loc în aproape toate topurile de radio din România şi deţine primul loc în vânzările de pe iTunes România, cariera ei muzicală fiind relansată. Delia este o prezenţă puternică şi în televiziune, fiind un jurat important al XFactor, show-ul muzical prezentat de Antena 1.
16 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paul pe 16 Iul 2015, 11:39
    Da, mama

    Ce nu se spune e ca melodia e un cover (ca sa nu-i zicem plagiat) dupa o melodie de-a lui Eminem, care la randul lui a facut acover dupa melodia lui Aerosmith. Nu e o melodie originala. Suna bine, mesajul e OK, versurile un pic cam slabute, dar in trendul de acum, dar totusi e o furaciune :D

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod