Un hit de milioane. Delia dă lovitura cu o melodie în care îi spune mamei că e beată!


Delia alături de soţul ei Răzvan Munteanu, într-o vacanţă exotică
Vorbind despre succesul melodiei, Delia a declarat pentru cotidianul ”Evenimentul zilei”:
”Într-un fel mă aşteptam. Ştiam deja reacţiile celor care o ascultaseră înainte de lansare şi toţi erau wow. Poate cea mai tare dintre ele a fost a unei fete care a început să plângă imediat în hohote. Ştiam că va atinge multe suflete care au trecut prin asta, dar în acelaşi timp ştiam că vor fi şi cârcotaşii care vor comenta de rău.
Per total, mie îmi place că toată lumea are o reacţie, nimeni nu stă indiferent, toţi au o opinie. În ceea ce mă priveşte, eu văd asta ca pe un succes”.
Delia Matache este căsătorită din 2012 cu Răzvan Munteanu, un tânăr afacerist care deţine mai multe cluburi şi şaormerii în Centrul Vechi. Cei doi se înţeleg minunat, pasiunea lor fiind  călătoriile spre destinaţii  cât mai exotice.
16 Iulie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Paul pe 16 Iul 2015, 11:39
    Da, mama

    Ce nu se spune e ca melodia e un cover (ca sa nu-i zicem plagiat) dupa o melodie de-a lui Eminem, care la randul lui a facut acover dupa melodia lui Aerosmith. Nu e o melodie originala. Suna bine, mesajul e OK, versurile un pic cam slabute, dar in trendul de acum, dar totusi e o furaciune :D

    4
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod