Un cuplu secret: Selena Gomez și Orlando Bloom, prinși împreună de paparazzi

În imaginea surprinsă de paparazzi, Orlando Bloom încearcă să se ascundă sub pălăria trasă pe ochi, în timp ce Selena, aflată în fața lui, merge cu capul plecat, alături de o altă persoană. Planul lor de a trece neobservați nu a funcționat


La scurt timp după incident, care a avut loc în faţa restaurantului Cipriani, Bieber a publicat o fotografie cu fosta soţie a lui Orlando Bloom, Miranda Kerr, alimentând astfel zvonurile potrivit cărora cântăreţul s-ar fi întâlnit cu modelul în 2012, când aceasta încă forma un cuplu cu actorul britanic.
Mai mult timp, în presă a circulat zvonul că modelul Miranda Kerr s-ar fi întâlnit cu Justin Bieber, după unul dintre show-urile Victoria Secret din 2012.

În încercarea de a-l irita mai tare pe Orlando Bloom, Bieber a publicat o fotografie cu Miranda Kerr în costum de baie şi a asociat imaginii simbolul unei coroane.

La începutul acestui an, Selena și Orlando au fost fotografiați împreună, stând pe bordură, la o țigară, în timpul unei petreceri.

La acel moment, reprezentanții celor două vedete au negat ferm că aceștia ar avea o relație.

De atunci, despre actorul în vârstă de 37 de ani s-a mai scris că ar fi fost combinat cu Erica Packer, bruneta australiană cu care a fost văzut pe iahtul său din Ibiza în ziua altercației cu Bieber. 

Recent, Selena Gomez și Justin Bieber au fost din nou văzuți împreună, dar relația lor nu pare să se fi regenerat, notează Daily Mail.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod