Ultimele zile din viața lui Robin Williams: Cum l-au învins demonii cu care lupta

Robin Williams și a treia lui soție, Susan Schneider, doi îndrăgostiți la Paris


"A existat şi o anumită frustrare a lui Robin, nemulţumit că a trebuit să accepte roluri de televiziune şi în filme pe care nu voia să le joace, dar pe care a trebuit să le accepte, pentru că avea nevoie de bani", a adăugat sursa, care a vorbit şi despre decizia lui Robin Williams de a filma o continuare a comediei «Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/Mrs. Doubtfire». "Continuările nu au fost niciodată pasiunea lui Robin şi nu era prea încântat de faptul că trebuia să joace din nou rolul din «Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/Mrs.

Doubtfire» într-o continuare ale cărei filmări ar fi trebuit să înceapă spre sfârşitul anului", a spus sursa.
Recent, actorul a jucat în "Night at the Museum: Secret of the Tomb", al treilea film din franciza "O noapte la muzeu".

Într-un interviu acordat revistei Parade în 2013, Robin Williams mărturisea că a acceptat rolul din serialul "The Crazy Ones", produs de CBS, doar pentru faptul că avea nevoie de bani. "Ideea de a avea un loc de muncă stabil este atrăgătoare.
Există nişte facturi care trebuie plătite. Viaţa mea s-a micşorat, într-un fel pozitiv. Îmi vând ferma din Napa. Pur şi simplu nu mi-o mai permit"
, a dezvăluit actorul, vorbind despre proprietatea sa Villa Sorriso, estimată la 35 milioane de dolari.

Deşi a avut o carieră strălucitoare, divorţul de prima soţie Valerie Velardi, în 1988, şi de cea de-a doua, Marsha Garces, în 2008, i-au micşora semnificativ averea. "Divorţul este costisitor. Obişnuiam să fac glume şi să spun că divorţului ar trebui să i se spună «toţi banii» («all the money»), dar i s-a spus până la urmă «alocaţie» («alimony»).
Divorţul îţi smulge inima din piept prin mijlocul portofelului"
, spunea starul în acelaşi interviu.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod