Ultimele zile din viața lui Robin Williams: Cum l-au învins demonii cu care lupta

Marele Robin a urcat pe scenă pentru a ridica moralul soldaților americani. Pentru războiul lui, el n-a chemat pe nimeni în ajutor


Robin Williams a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat marţi că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea.

Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii sale stângi, iar în apropierea cadavrului se afla un briceag. Pe vârful acestuia erau urme care par a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

Soția actorului a dezvăluit că Robin fusese diagnosticat cu Parkinson și n-a mai avut puterea de a face publică această veste.

"Robin și-a petrecut atât timp din viață ajutându-i pe alții. Când a distrat milioane de oameni pe scenă, în filme sau în televiziune, când a jucat pentru trupele de pe front sau când a adus alinare unui copil bolnav, Robin își dorea să ne facă să râdem și să nu ne mai fie teamă de nimic. Marea lui moștenire, dincolo de cei trei copii, este bucuria și fericirea pe care le-a oferit-o celorlalți, mai ales celor care duceau propriile lor bătălii. Sobrietatea lui Robin a rămas intactă, iar el a luptat cu propriile forțe împotriva depresiei, anxietății și a primelor semne ale Maladiei Parkinson, despre care încă nu era pregătit să vorbească public", a mărturisit Susan Schneider, într-un comunicat.

"Sperăm, după moartea tragică a lui Robin, că alţii vor găsi forţa de a căuta îngrijire şi sprijinul de care au nevoie în luptele pe care trebuie să le poarte, să demonstreze mai puţină teamă", a mai scris soția actorului.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod