Tuncay Ozturk despre Andreea Marin: „N-a fost dragoste la prima vedere”

Kinetoterapeutul turc a mărturisit într-un interviu că destinul a trimis-o pe vedeta TV la clinica în care lucra el, iar relaţia lor s-a înfiripat în timp.

Relația dintre Andreea Marin (40 de ani) și Tuncay Ozturk (29 de ani) continuă să suscite interesul presei mondene. După despărţirea de Ștefan Bănică Jr. (48 de ani), episod care a produs rumoare în ianuarie 2013, vedeta a început o relaţie cu Tuncay Ozturk, pe care îl cunoscuse cu un an înainte, în Bodrum (Turcia), unde ea făcuse un tratament de recuperare fizică după problemele pe care le-a avut la coloana vertebrală.

Cei doi au recunoscut relația abia în iulie 2013, când Tuncay a publicat un mesaj pe Facebook, iar în ianuarie 2014, la un an de la despărţirea de Bănică Jr, Andreea Marin anunţa că s-a căsătorit cu iubitul turc.

Acesta este al treilea mariaj al vedetei, iar ea se declară fericită şi mulţumită cu viaţa sa de familie.

Tuncay Ozturk s-a dovedit până acum mai comunicativ cu presa mondenă decât Ştefan Bănică Jr., iar Andreea a devenit şi ea mai deschisă când este solicitată să vorbească despre viaţa privată. Într-un interviu acordat postului de televiziune Kanal D, kinetorapeutul turc a făcut câteva mărturisiri interesante despre relaţia sa cu Andreea Marin şi despre planurile lor de viitor.

"Când a venit Andreea Marin la mine pentru tratament, mi s-a spus că vine cineva important, dar nu o știam despre cine este vorba.
Din România îi știam pe Hagi, care e o legendă și în Turcia, și pe cei din fotbal. Am început tratamentul cu ea. A fost destinul, a venit la mine. În mod normal nu așa s-ar fi întâmplat"
, i-a povestit el Andreei Mantea.

 

Comentarii (12)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • NEMESIS pe 5 Feb 2016, 02:02
  LA A 274-A MUIE

  Atunci a fost dragoste.

  1
  0

 • Ala pe 4 Feb 2016, 22:14
  Doamne, tare-s prosti postacii astia!

  Cei ce au un astfel de limbaj mizerabil nu demonstreaza decat ca sunt niste fiinte inferioare, bagate pana la gat in c..t. Andreea Marin a lasat ceva frumos si trainic in urma. Voi nu lasati decat mizerie.

  1
  1

 • Lorena pe 4 Feb 2016, 18:44
  Babeta asta e falsa, falsa pana in maduva oaselor! E falsa pana si la WC!

  Iar admiratorii ei sunt niste analfabeti frustrati si pomanagii, parasute si someri atarnatori.

  2
  4

 • cetatean pe 4 Feb 2016, 11:47
  Trebuie sa ne respectam

  oare exemple de comentarii de mai sus sunt specifice unora dintre noi?altfel de pareri numai exista in exprimare la cei care citesc ?Porniri de manie ! Cei care jignesc prin cuvinte urate impotriva doamnei AM,nu-si arata taria ci doar faptul ca sunt contaminati de sentimente inferioare.Daca nu puteti mai mult ,atunci fiecare dintre voi sa fie atent,atenta la sine.(la trairile sale).A intemeia o familie frumoasa este un drept al omului,indiferent de varsta.Tuturor c elor care citesc le doresc casa de piatra,fericire,sanatate.( P.S pe d-na Andreea Marin o cunosc din emisiunile tv.)

  5
  3

 • Iris5 pe 4 Feb 2016, 10:11
  Presa s-a scandalizat, nu opinia publica!!!

  ...Imi amintesc doar cum i-au speriat copiii, mama fiind! In rest , treba ei, nu intereseaza si nici nu deranjeaza pe nimeni diferenta de varsta dintre ei sau cand se va pensiona Andreea. Sunt un cuplu frumos .Toate Bune!

  3
  3

 • Bebe pe 4 Feb 2016, 10:05
  Zana impostoare nu se mai pensioneaza?

  O zana expirata si prefacuta, o impostoare emotionala si materiala, care a luat mai nou in ingrijire un amant musulman tinerel care sa-I astupe orificiile sa-I zgaltaie suncile si cocoasa. Asa se intampla cand sentimentele si indigestia au aceeasi adresa, cand dragostea se intalneste cu hemoroizii. Lucrurile vor dura atâta timp cât relaţia cu turcul va face rating. Ea vrea să demonstreze că e o femeie puternică, tânără, dar e o biata expirata flescaita si falsa. Ei comunică în limba engleză, Dar atunci când comunici cu cineva într-o limbă străină îţi activezi emisfera stângă, nu dreaptă, ca pentru iubire. Iar Violeta il priveşte pe turcalete ca pe un partener de joacă. Andreea ar if fost necesar să se gândească înainte. Plus ca maseurul o sa vada diferenta intre trupurile sportivelor tinere si corpul labartat al babaciunii lui. S-au întâlnit într-un spital, tot aşa se vor separa.

  3
  3

 • Ala pe 4 Feb 2016, 09:43
  O minune de femeie!

  Andreea Marin este minunata, iar medicul cel tanar a avut mare noroc cu ea, nu numai ea cu el. Sa fiti fericiti!

  7
  5

 • sara pe 4 Feb 2016, 09:41
  Tuncay

  El pare un tip cu bun simt si modest si isi vede de ale lui, nu iese in evidenta prin penibil, asa cum o fac " papagalii " autohtoni !!

  7
  3

 • maria pe 4 Feb 2016, 01:59
  dragostea nu depinde de varsta !

  Intotdeauna am apreciat-o pe Andreea Marin ! In ciuda varstei care o are inca este frumoasa,are un aspect fizic foarte placut ( intrece multe tinere de 20 ani cu frumusetea si fizicul ei ) si apreciez modestia ei ! Imi place mult aceasta pereche ,nu se observa diferenta de varsta pe fetele lor !Le doresc o viata linistita ,frumoasa sa se iubeasca si sa ramana impreuna pana la sfarsitul vietii !

  7
  2

 • ion pe 3 Feb 2016, 23:57
  Andreea

  Nu suscita nimic.Va plateste ca sa nu o uite lumea si nascociti povesti.

  6
  3

 • Stefan pe 3 Feb 2016, 23:56
  Ziarici spagari, absolventi de Spiru Haret!!!

  Babaciunea nu mai are de vreo doua ierni 40 de ani, iar turcaletele inca nu a implinit 29 de ani. Nu mai incercati sa mintiti! V-a dat si voua din banii furati de la victimele de la Colectiv sau de la altii pe care i-a tepuit?

  4
  6

 • xyz pe 3 Feb 2016, 14:42
  DE CE

  Las' ca nu sta turcaletu' o vesnicie cu ea! Cind o sa-si dea sholdoveanca spurcata arama pe fata, se duce "Aladin" cu covor cu tot!

  5
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod