Ce boli poate ascunde caderea parului?

In mod normal, un om pierde, in medie, pana la 50-100 de fire de par pe zi. Tu cum esti? Te incadrezi? Sau bifezi mai mult de 100 de fire pe zi? Atunci, probabil ca e nevoie sa investighezi ce te macina si cum te afecteaza stresul. Sau alte probleme si afectiuni.

Una dintre cauzele frecvente ale caderii parului este alimentatia defectuoasa sau saraca in vitamine, minerale si proteine”, spune Alina Rau, Lead Trainer Nioxin Romania.

Acum, stii si tu cum nu se poate mai bine ca atunci cand tii un regim se slabire drastic sau atunci cand esti anorexica/ bulimica, caderea parului se inteteste.

Pentru ca anemiile si avitaminozele pun in pericol folicul de par. Si uite asa radacina parului slabeste si firul de par cade. Mai usor, mai repede.

Totodata, diabetul si dezechilibrele tiroidei pot provoca schimbari hormonale in organism. Ce fac ele? Ei bine,  genereaza la randul lor caderea parului. O alta cauza? Dermatica seboreica. Completata de stres si de stresul caderii parului. De tratamentul prea agresiv de infrumusetare. Efectuat fara cap si fara interventia stilistului. De decolorari dupa ureche, de vopsit prea des si de utilizarea haotica a produselor de styling.

Si totusi cum faci? "E nevoie sa te asiguri ca folosesti produse de ingrijire adaptate tipului tau de par.

Azi, poti alege game cosmetice profesionale care combat caderea parului. Produsele Nioxin mentin parul cat mai sanatos. Ele ajuta radacina firului de par sa ramana vie un timp cat mai indelungat”, adauga specialista Nioxin.

Kiturile Nioxin se pot folosi in mod constant atat de catre femei, cat si de catre barbati. “Daca va cade parul, produsele Nioxin va ofera un plus de volum si densitate, plus o regenerare mai buna. In cazul in care suferiti de o  cadere agresiva a parului si aveti chiar si goluri pe scalp, atunci recomand  Nioxin Hair Booster.

Produsul de aplica de doua ori pe zi (dimineata si seara),  pe parul proaspat spalat.”, adauga Alina Rau. Nu te lasa prada deprimarii, ci alege sa lupti pentru frumusetea parului tau!

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • boldurse pe 1 Apr 2019, 11:37
    Caderea parului

    Eu iau folixin cand am probleme cu caderea parului!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod