Haina de blana, must have-ul acestei ierni

Haina de blana ramane un must have pentru garderoba de iarna si nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei, este un articol care ramane mult timp in tendinte si pe care il poti purta la tinute cat mai variate. Blana, prin natura sa, este extravaganta, asa ca trebuie sa ai grija la fiecare detaliu pe care il asortezi ca sa obtii un look impecabil. 

„Si pentru ca este încă frig, de acum poti sa te bucuri din plin de reducerile substanţiale cuprinse între 25-50% pentru orice produs disponibil în limita stocului. Toate produsele noastre urmează cele mai noi trenduri în materie de blănuri naturale de lux. Printre hainele la moda in acest sezon se numara blana cu păr lung din vulpe, finnracoon, sau capră tibetană, dar şi multe confecţii din vizon, weasel (nevasturica), zibelină sau chinchilla” spune Daniel Margarit, designerul Casei de blanuri MG.



Casa de blănuri MG propune si o serie de haine ale căror blănuri combinate fac un joc de volume sau culori, în aranjamente şi forme diferite ce lasă impresia unor spirale, unor articole alcătuite din două haine diferite sau a unor hărţi. Mânecile trei sferturi şi poala inegală sunt încă de actualitate.

Blănurile pot avea culori natur sau pot fi vopsite în cele mai vii culori ca marsala, verde, albastru, galben sau culori mai terne dintre care putem menţiona kakiul, bleumarinul sau griul inchis.

Sunt disponibile şi articole din blană vopsită camumflaj. Preturile încep de la 400 de euro în sus.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod