Trucul care o ajută pe Selena Gomez să-și revină imediat atunci când e obosită sau deprimată

16 Septembrie 2021
Artista aplică o metodă simplă și eficientă când nu se simte bine sau e obosită.
Selena Gomez a dezvaluit pentru People cum se pune repede pe picioare cand nu e in apele ei: „Un pui de somn e cel mai bun pariu, nu da gres niciodata. Iau o pauza si trag un pui de somn cand ma simt un pic rau, fiindca apoi pot sa o iau de la capat cu energie”, a declarat ea.
Fondul pentru sanatate mentala

Cantareata si actrita in varsta de 29 de ani a vorbit deschis in mai multe randuri despre problemele de ordin mental cu care s-a confruntat si continua sa militeze prin platforma ei pentru inlesnirea accesului la tratament de specialitate.
Brandul sau, Rare Beauty, si „Selena Sundae” sunt acum disponibile pe Serendipity3, platforma in care ea a investit, iar o parte din incasari sunt donate catre fondul Rare Impact.

Artista a lansat acest fond anul trecut, la a 28-a sa aniversare, cu obiectivul ambitios de a strange 100 de milioane de dolari in urmatorii zece ani in sprijinul conectarii persoanelor din comunitatile defavorizate care au nevoie de servicii medicale pentru sanatate mentala.
„Sanatatea mentala face parte din viata mea”

„Dincolo de tot ce am facut in cariera mea, nu pot fi mai mandra decat sunt de acest fond.
E foarte important sa vad reactiile tuturor si cat de interesati sunt oamenii de sanatatea mentala”, a spus vedeta. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod