Transformare surprinzătoare: Charlize Theron, de nerecunoscut într-un rol de acțiune

Cei doi actori au mers împreună la o prezentare a casei de modă a cssei Christian Dior


Charlize Theron și Sean Penn au fost văzuți împreună ultima oară pe 7 iulie, la Paris, unde au participat la prezentarea colecției de vară-iarnă a celebrei case de modă Christian Dior. Actrița născută în Africa de Sud este imaginea parfumului J'Adore, iar Sean a dorit să fie alături de ea la acest eveniment.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010.

Sean Penn are, împreună cu fosta sa soţie Robin Wright, doi copii - Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă cu 20 de ani. În ianuarie, Robin Wright, în vârstă de 48 de ani, a anunţat că s-a logodit cu actorul Ben Foster, relatează agenția Mediafax.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor '90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Vedeta a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004).
Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.


Foto: Hepta, Daily Mail

25 Iulie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod