Transformare spectaculoasă: Cum a devenit androgina Tilda Swinton o femeie sexy

O altă metamorfoză reuşită a Tildei Swinton, de data aceasta pentru rolul din pelicula "Burn after reading", din 2008


Machiajul

Tilda ne-a obişnuit cu pielea ca de porţelan, cu rujul rubiniu şi cu machiajul ei minimalist. Dar în noul ei rol, actriţa ne surprinde cu "artileria grea" - un machiaj smokey eyes şi un rimel ţipător. E de necrezut cât de mult e schimbat chipul ei!

"Look-ul obişnuit al Tildei este atât de aspru, evident şi cool. S-o vezi aşa de aranjată e un şoc, e de nerecunoscut", îşi declară surprinderea Mikey Phillip, make-up artist al celebrităţilor. "Ca să ajungă la noul ei look, s-a recurs la o limpezire a tenului cu un strat de pudră. Mac studio sculpt e minunat pentru aşa ceva şi poate fi aplicat cu mişcări circulare pentru a obţine efectul de albire", a explicat specialista citat de Daily Mail.

"Chipul Tildei este foarte conturat, ceea ce i-a schimbat profilul şi dimensiunile feţei.

Folosiţi paleta de contur Iconic London din care alegeţi cea mai deschisă nuanţă pentru a lumina partea de jos a <<podului>> nasului. Aplicaţi şi deasupra sprâncenelor şi sub acestea, sub ochi, sub obraji şi peste pomeţi, pentru a crea o umbră în formă de triunghi. Folosiţi tonurile mai închise pentru a evidenţia pomeţii, daţi şi în zona fălcilor, la tâmple şi pe lângă nări. Impregnaţi culoarea în piele apăsând cu o pensulă; cheia pentru a un look fără cusur este să amestecaţi, să amestecaţi, să amestecaţi", explică ea.

Celalaltă diferenţă majoră pe care Mikey Phillip o observă la noul look al Tildei este pielea bronzată, aşa că ea recomandă să folosiţi Chanel Bronze Universal acolo unde soarele atinge pielea, pentru a adăuga un ton mai cald şi strălucitor. De asemenea, actriţa şi-a vopsit sprâncenele sau a folosit o pudră de culoare închisă pentru a le scoate în evidenţă mai bine.


"Tilda are un look complet diferit, care include şi alte sprâncene. Conturul sprâncenelor nu s-a schimbat, dar au fost vopsite mai închis decât noua culoare a părului ei"
, remarcă Shavata Singh.

Finalmente, cu toate acerste modificări temporare, fără a apela la vreo operaţie estetică, actriţa a trecut de la aspectul ei androgin la cel neaşteptat, sexy, voluptuos. Şi o prinde bine, chiar dacă nu e de durată.

Tilda Swinton este una dintre cele mai proeminente şi talentate actriţe din generaţia ei. A primit numeroase premii la festivalurile internaţionale de film, culminând cu premiul Oscar din 2008 pentru Cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru rolul avocatei din filmul "Michael Clayton". Tot în acel an, ea a înfiinţat, cofinanţat şi produs un festival de film în oraşul ei natal, Nairn, din Scoţia.

Tilda Swinton şi-a făcut debutul pe marele ecran în 1986, în filmul "Caravaggio", regizat de Derek Jarman, care a primit Ursul de Argint în competiţia Festivalului Internaţional de Film de la Berlin.
A avut o strânsă colaborare artistică cu Jarman, până la decesul acestuia în 1994, şi a jucat în toate filmele sale. A scris scenariul şi coprodus filmul "Derek", dedicat memoriei lui Jarman, în regia lui Isaac Julien, pe care l-a prezentat la Berlinala 2008, în cadrul secţiunii Panorama.

Swinton şi-a câştigat recunoaşterea internaţională în 1992, cu rolul ei din filmul "Orlando", inspirat dintr-un roman al Virginiei Wolf, şi a devenit de atunci una din cele mai apreciate actriţe, jucând multe roluri, foarte diferite între ele, atât în marile producţii hollywoodiene, precum "Cronicile din Narnia" (2005), cât şi în filmele de artă europene, precum "The Man From London" (2007), în regia lui Bela Tarr, notează agenţia Mediafax.

Cariera cinematografică a Tildei Swinton s-a întrepătruns frecvent cu destinul Berlinalei. De la debutul ei în "Caravaggio", Swinton a putut fi văzută în 14 filme care au fost prezentate la Berlin, inclusiv în cele care au concurat în competiţia oficială, precum "Julia" (2008) de Eric Zonca, "Cu degetu-n gură" (2005) de Mike Mills şi "Adaptation/ Hoţul de orhidee" (2002) de Spike Jonze.
De asemenea, a jucat în pelicula "Trebuie să vorbim despre Kevin/ We Need to Talk about Kevin", de Lynne Ramsay. Tilda Swinton a fost şi preşedinta juriului Festivalului de Film de la Berlin în 2009.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Iulie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod