Totul despre sex, la Casa Alba

Sarah Jessica Parker, celebra pentru rolul Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" a fost numita de Barack Obama sa faca parte din Comitetul de Arte si Actiuni Umanitare, comitet al Adminstratiei Prezidentiale de la Casa Alba, infiintat de Obama dupa instalarea la Casa Alba.
Sarah Jessica Parker, celebra pentru rolul Carrie Bradshaw din "Totul despre sex" a fost numita de Barack Obama sa faca parte din Comitetul de Arte si Actiuni Umanitare, comitet al Adminstratiei Prezidentiale de la Casa Alba, infiintat de Obama dupa instalarea sa in functie. Informatia a fost confirmata si comentata de toate cotidianele din SUA, la finele saptamanii trecute.

Notorietatea a propulsat-o la Casa Alba


Sarah Jessica Parker a fost solicitata tocmai ca urmare a notorietatii de care se bucura. In plus, Obama a apelat la serviciile actritei, ca recunoastere si apreciere a eforturilor depuse de Parker in acordarea de asistenta umanitara celor aflati in nevoie.

Care este rolul comitetului?


Acela de a stimula si incuraja comunicarea si dezvolatrea artelor si a divertismentului. In plus comitetul se va ocupa si de actiuni umanitare. Din Comitet fac parte 25 de vedete, de la Forrest Whitaker si Edward Norton pana la Alfre Woodward, din "Neveste disperate". Lista completa a celor implicati in acest proiect poate fi vazuta chiar pe site-ul Casei Albe. Trebuie spus ca cei mai multi dintre membrii acestui comitet au fost sustinatori declarati si activi in campania electorala, de anul trecut, a lui Barack Obama.

Alte vedete curtate de Obama


Barack Obama este primul presedinte american care nu are nicio retinere in a face apel la staruri, care sa se implice in chestiuni politice. Parker nu este prima vedeta angajata la Casa Alba. George Clooney a fost rugat de Obama sa il consilieze in probleme legate de situatia din Chad, tara despre care Clooney poate da detalii altfel decat politicienii sau decat oficialii americani. Actorul a avut ocazia sa viziteze aceasta tara pentru ca a filmat acolo.

Brad Pitt si Katrina


Brad Pitt este un alt actor care a intrat in vizorul presedintelui american. El a fost solicitat datorita actiunilor umanitare exceptionale in care s-a implicat in urma tragediei lasate in urma de Uraganul Katrina.

Coordonat de Prima Domna


Pentru cei amatori de cancanuri si de speculatii, orice tentativa a fost anulata de faptul ca respectivul comitet este coordonat de Prima Doamna, Michelle Obama, care este presedintele comisiei. Despre initiativa sotului sau, Michelle Obama a spus ca arta si filmul sunt o cale prin care americanii se definesc ca popor, asa ca cei care reprezinta filmul american trebuie sa aiba oportunitatea de a se implica in gestionarea tarii, fie doar si prin ideile pe care acestia le au.
13 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod