Toamna se numara show-urile mari, la Kanal D

Kanal D si-a obisnuit publicul cu difuzarea celor mai bune seriale turcesti si nu ii va dezamagi nici in aceasta toamna. Din 4 septembrie, in fiecare joi si vineri, de la ora 20.00, istoria se scrie cu sange in ultimul sezon al serialului fenomen "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii". Productia a cucerit nu numai publicul din Romania, ci din intreaga Europa, a generat controverse, dezbateri si a atras categorii variate de telespectatori.

In fiecare luni si marti de la ora 20.00, familia disfunctionala din serialul "Tradarea" isi continua saga in Turcia anilor ‘60, iar telespectatorii se vor regasi  in povestile emotionante ale protagonistilor.

La categoria reality-show-uri, Kanal D continua difuzarea emisiunii "O marit pe soacra mea" (care a debutat pe 24 august), difuzata in fiecare duminica, de la 21.30.  Show-ul trateaza cu umor vesnicul razboi dintre soacra si nora/ginere si demonstreaza ca, in final, chiar si cea mai rea de gura mama socra poate fi domolita.
Ernest isi continua dezvaluirile in noul sezon "Ochii din umbra", in fiecare duminica, de la ora 22.00.

Emisiunea "Draga mea prietena" isi va schimba prezentatorii si va fi difuzata in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.00.

Vom reveni curand cu detalii despre despre noii prezentatori si formatul emisiunii.

“Asta-i Romania!” revine in atentia telespectatorilor cu un nou sezon, din 6 septembrie. In fiecare sambata, de la ora 20.00, Mihai Ghita prezinta cu umor realitatile nefardate ale Romaniei, dar si pe cele ale Diasporei.

Din 8 septembrie, de luni pana vineri, de la 16.45,  TEO pune pe tapet problemele sociale cele mai arzatoare la “TEO SHOW”, ca o adevarata Oprah de Romania, intr-un platou mai luminos si mai cald, gata sa isi primeasca invitatii. 

Pentru ca telespectatorii sa aiba parte de un spectacol total, in cele mai bune conditii tehnice, Kanal D a facut si investitii semnificative in transmisia in format HD, astfel incat pana la finalul anului statia sa transmita in format HD catre toti furnizorii de cablu din Romania. 

26 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod