Toamna se numara show-urile mari, la Kanal D



"DISCOTE-K", noul proiect de comedie al grilei de toamna incepe la Kanal D pe 13 septembrie si va fi difuzat in fiecare sambata de la 21.30. "DISCOTE-K" este un show ''nebun" ce va oferi romanilor doza necesara de ras si voia buna pentru intreaga familie.  In structura show-ului se regasesc situatii absurde, hilare in care sunt parodiate tipologii ale romanului de rand si tipare ale realatiilor sociale. Actorii care dau viata personajelor din "DISCOTE-K" sunt Paula Chirila, Octavian Strunila, Alexandru Conovaru, Vlad Corbeanu, Alina Rotaru, Ionut Niculae, Ionut Toader, Sorin Cocis, iar prezentatorul programului este Razvan Alexe Krem.

 
       
Catalin Botezatu si Mihai Calin, noile vedete Kanal D

Kanal D aduce in fata publicului larg vedete foarte indragite, extinzandu-si echipa starurilor cu nume precum Catalin Botezatu, celebrul designer si prezentator TV, si  Mihai Calin, actorul care cucerea publicul cu emisiuni ce au scris istoria televiziunii in Romania - "Stii si castigi" si "Roata Norocului".

Catalin Botezatu va fi gazda show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu", un reality show de duminica seara, ce combina provocarile unui concurs de televiziune cu stralucirea vietii de supermodel.
Aspirantii la statutul de supermodel - atat baieti, cat si fete - nu sunt doar manechine pe catwalk, ci trebuie sa dovedeasca faptul ca au charisma, spontaneitatea,  atitudinea necesare pentru a cuceri lumea showbiz-ului si publicul.

Mihai Calin va prezenta din toamna, show-ul "Norocul bate la usa", un quiz show care ii va provoca pe romani sa raspunda la un maraton de intrebari care le pot aduce castiguri insemnate.

Ilinca Vandici va prezenta show-ul "D-Paparazzi", in fiecare vineri, de la ora 22.00.
Adelina Pestritu se va dedica in continuarea proiectului "WOWBiz", alaturi de Madalin Ionescu; cel mai fierbinte show al noptii isi va continua seria povestilor exclusive despre viata starurilor incepand din 1 septembrie, de luni pana joi, de la ora 22.15.

26 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod